Patka77
Fanka BB :)
CudownieDziewczyny u mnie serduszko puka w rytmie cha cha !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudownieDziewczyny u mnie serduszko puka w rytmie cha cha !
Za pierwszym razem nie było żadnej ankiety, tylko pielęgniarka pytała na moejscu, czy nie jestem w ciąży. Teraz chyba będzie tak samo, więc się nie zamierzam przyznawaćA zaszczepią Cię? W tej ankiecie jest pytanie o ciążę i jak zaznaczysz że tak to Cię lekarz chyba nie przepuści.
W Polsce w ogóle jakiekolwiek szczepienia w ciąży są niezdrową sensacją. Krztusiec, grypa. Byłam w ciąży dwa razy i nigdy żaden lekarz nie zająknął się że może powinnam. Mi udało się zaszczepić obiema dawkami na covid zanim zaszłam.
Najwyżej zaszczepią Cię jeszcze raz jak urodzisz
Ja dzis tak samo... mdlosci od rana, zapachy te co byly kiedys piekne, dzis sa nie do przezycia dla mnie i takie mam nerwy mąż obrywa za nic...O widzę że tak kochasz myć okna jak ja
Mnie to dzisiaj mdłości męczą, jak zwykle ostatnio ale pogoda przepiękna to mam humor
Mnie wlasnie takie jakies dziwne mysli dopadaja zawsze wieczoramiJakie piękne maleństwa
Ja tak samo Pół dnia na słoneczku i wyluzowalam totalnie. Dziś tez dobrze się czuje, więc zero nerwów. Ale wieczorem pewnie będę zaś myśleć :/ O której masz wizytę ?
Slodziak❤Jestem po, wszystko dobrze, termin z usg 8.11, mi wychodziło z obliczeń 7.11, więc pewnie tak będzie a to moja Fasolka
Wspaniała wiadomość ❤Dziewczyny u mnie serduszko puka w rytmie cha cha !
Długo czekałaś na list ze szpitala z datą usg??Hej dziewczyny w 7t0. Gratuluję pięknych usg, oby tylko same pozytywne wiadomości były już do końca
Ja mam w sobotę swoje pierwsze usg prywatnie, na które nie mogę się doczekać. A na angielskie NFZ' dostałam skierowanie na 13 maja
Mdłości mnie męczą z rana i później też czasem. Plamienia ustały, trwały jakieś 2 dni. Oby nie wróciły już. Jestem ogólnie taka rozbita. Dzisiaj kolega z pracy zapytał czemu taka zmęczona jestem, czy na w ciąży przypadkiem nie jestem. To już druga osoba w ciągu ostatnich 2 tygodni zapytała o to, ale ja nic nie potwierdzam narazie bo chce zobaczyć że wszystko się w porządku rozwija.
No puki co jestem padnięta czeka mnie kąpiel młodego i siebie i kimono wizyta o 8.50Jakie piękne maleństwa
Ja tak samo Pół dnia na słoneczku i wyluzowalam totalnie. Dziś tez dobrze się czuje, więc zero nerwów. Ale wieczorem pewnie będę zaś myśleć :/ O której masz wizytę ?
Dziewczyny, jestem po wizycie[emoji4]bliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usg[emoji4]co do wyników moczu o które się obawiałam : wszystko w porządku [emoji18]inne badania tez ok[emoji18]22.04 kolejna wizyta a 26.04 prenatalne
A czemu zrezygnujesz z Gyncentrum?
Długo czekałaś na list ze szpitala z datą usg??