Jotka_
Fanka BB :)
@Emilcia88 maaatko ja juz nie moge sie doczekac!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooo, w szoku byłam ze są już takie dużeWow jakie widoczne już
Super wiadomościDziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usgco do wyników moczu o które się obawiałam : wszystko w porządku inne badania tez ok22.04 kolejna wizyta a 26.04 prenatalne
Pięknie ❤niech rosną zdrowo .Dziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usgco do wyników moczu o które się obawiałam : wszystko w porządku inne badania tez ok22.04 kolejna wizyta a 26.04 prenatalne
Oooo, to chyba pierwsze bliźniaki na forum?? Wspaniałe <3Dziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usgco do wyników moczu o które się obawiałam : wszystko w porządku inne badania tez ok22.04 kolejna wizyta a 26.04 prenatalne
Cudne maluchy idziemy podobnie tylko ja z jednym dzidziutkiem, dziś 8+2, prenatalne umówione na 30.04Dziewczyny, jestem po wizyciebliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usgco do wyników moczu o które się obawiałam : wszystko w porządku inne badania tez ok22.04 kolejna wizyta a 26.04 prenatalne
A zaszczepią Cię? W tej ankiecie jest pytanie o ciążę i jak zaznaczysz że tak to Cię lekarz chyba nie przepuści.U mnie pogoda okropna, zimno i pada cały dzień
strasznie się pokłóciłam z partnerem, moje drugie szczepienie na covid przesunęli na środę - on twierdzi, że absolutnie nie powinnam się szczepić, a ja mimo wszystko się zdecydowałam. I bądź tu mądry , ciche dni mnie czekają
Jestem w drodze i krzyczę na mojego że ma zawrócić do domu XD moja głowa ma same czarne scenariusze xd@Emilcia88 maaatko ja juz nie moge sie doczekac!!!
A czemu zrezygnujesz z Gyncentrum?Wiesz ci umów się A co Ci szkodzi ja mam wizytę jutro A prenatalne mam w Gyncentrum i jeszcze w jednym miejscu pod koniec kwietnia. Z tym że z Gyncentrum raczej zrezygnuje