Patka77
Fanka BB :)
CudownieDziewczyny u mnie serduszko puka w rytmie cha cha !![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CudownieDziewczyny u mnie serduszko puka w rytmie cha cha !![]()
Za pierwszym razem nie było żadnej ankiety, tylko pielęgniarka pytała na moejscu, czy nie jestem w ciąży. Teraz chyba będzie tak samo, więc się nie zamierzam przyznawaćA zaszczepią Cię? W tej ankiecie jest pytanie o ciążę i jak zaznaczysz że tak to Cię lekarz chyba nie przepuści.
W Polsce w ogóle jakiekolwiek szczepienia w ciąży są niezdrową sensacją. Krztusiec, grypa. Byłam w ciąży dwa razy i nigdy żaden lekarz nie zająknął się że może powinnam. Mi udało się zaszczepić obiema dawkami na covid zanim zaszłam.
Najwyżej zaszczepią Cię jeszcze raz jak urodzisz![]()
Ja dzis tak samo... mdlosci od rana, zapachy te co byly kiedys piekne, dzis sa nie do przezycia dla mnie i takie mam nerwyO widzę że tak kochasz myć okna jak ja
Mnie to dzisiaj mdłości męczą, jak zwykle ostatnioale pogoda przepiękna to mam humor
![]()
Mnie wlasnie takie jakies dziwne mysli dopadaja zawsze wieczoramiJakie piękne maleństwa
Ja tak samoPół dnia na słoneczku i wyluzowalam totalnie. Dziś tez dobrze się czuje, więc zero nerwów. Ale wieczorem pewnie będę zaś myśleć :/ O której masz wizytę ?
Slodziak❤Jestem po, wszystko dobrze, termin z usg 8.11, mi wychodziło z obliczeń 7.11, więc pewnie tak będziea to moja Fasolka
Wspaniała wiadomość ❤Dziewczyny u mnie serduszko puka w rytmie cha cha !![]()
Długo czekałaś na list ze szpitala z datą usg??Hej dziewczyny w 7t0. Gratuluję pięknych usg, oby tylko same pozytywne wiadomości były już do końca
Ja mam w sobotę swoje pierwsze usg prywatnie, na które nie mogę się doczekać. A na angielskie NFZ' dostałam skierowanie na 13 maja
Mdłości mnie męczą z rana i później też czasem. Plamienia ustały, trwały jakieś 2 dni. Oby nie wróciły już. Jestem ogólnie taka rozbita. Dzisiaj kolega z pracy zapytał czemu taka zmęczona jestem, czy na w ciąży przypadkiem nie jestem. To już druga osoba w ciągu ostatnich 2 tygodni zapytała o to, ale ja nic nie potwierdzam narazie bo chce zobaczyć że wszystko się w porządku rozwija.
No puki co jestem padniętaJakie piękne maleństwa
Ja tak samoPół dnia na słoneczku i wyluzowalam totalnie. Dziś tez dobrze się czuje, więc zero nerwów. Ale wieczorem pewnie będę zaś myśleć :/ O której masz wizytę ?
Dziewczyny, jestem po wizycie[emoji4]bliźniaki maja po 2 cm i jeden ruszał ręka podczas usg[emoji4]co do wyników moczu o które się obawiałam : wszystko w porządku [emoji18]inne badania tez ok[emoji18]22.04 kolejna wizyta a 26.04 prenatalne
A czemu zrezygnujesz z Gyncentrum?
Długo czekałaś na list ze szpitala z datą usg??