reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
A zaszczepią Cię? W tej ankiecie jest pytanie o ciążę i jak zaznaczysz że tak to Cię lekarz chyba nie przepuści.
W Polsce w ogóle jakiekolwiek szczepienia w ciąży są niezdrową sensacją. Krztusiec, grypa. Byłam w ciąży dwa razy i nigdy żaden lekarz nie zająknął się że może powinnam. Mi udało się zaszczepić obiema dawkami na covid zanim zaszłam.
Najwyżej zaszczepią Cię jeszcze raz jak urodzisz😁
Za pierwszym razem nie było żadnej ankiety, tylko pielęgniarka pytała na moejscu, czy nie jestem w ciąży. Teraz chyba będzie tak samo, więc się nie zamierzam przyznawać 🙊

O widzę że tak kochasz myć okna jak ja 😂😂
Mnie to dzisiaj mdłości męczą, jak zwykle ostatnio ☹️ ale pogoda przepiękna to mam humor ☺️
Ja dzis tak samo... mdlosci od rana, zapachy te co byly kiedys piekne, dzis sa nie do przezycia dla mnie i takie mam nerwy 🙈 mąż obrywa za nic... 🙈😄

Jakie piękne maleństwa 😍😍

Ja tak samo 😁 Pół dnia na słoneczku i wyluzowalam totalnie. Dziś tez dobrze się czuje, więc zero nerwów. Ale wieczorem pewnie będę zaś myśleć :/ O której masz wizytę ?
Mnie wlasnie takie jakies dziwne mysli dopadaja zawsze wieczorami 😬🙄
Jestem po, wszystko dobrze, termin z usg 8.11, mi wychodziło z obliczeń 7.11, więc pewnie tak będzie 😊 a to moja Fasolka
Slodziak❤😍
Dziewczyny u mnie serduszko puka w rytmie cha cha ! 🤣
Wspaniała wiadomość ❤

Hej dziewczyny w 7t0. Gratuluję pięknych usg, oby tylko same pozytywne wiadomości były już do końca 😉

Ja mam w sobotę swoje pierwsze usg prywatnie, na które nie mogę się doczekać. A na angielskie NFZ' dostałam skierowanie na 13 maja🤔

Mdłości mnie męczą z rana i później też czasem. Plamienia ustały, trwały jakieś 2 dni. Oby nie wróciły już. Jestem ogólnie taka rozbita. Dzisiaj kolega z pracy zapytał czemu taka zmęczona jestem, czy na w ciąży przypadkiem nie jestem. To już druga osoba w ciągu ostatnich 2 tygodni zapytała o to, ale ja nic nie potwierdzam narazie bo chce zobaczyć że wszystko się w porządku rozwija.

Hej dziewczyny w 7t0. Gratuluję pięknych usg, oby tylko same pozytywne wiadomości były już do końca 😉

Ja mam w sobotę swoje pierwsze usg prywatnie, na które nie mogę się doczekać. A na angielskie NFZ' dostałam skierowanie na 13 maja🤔

Mdłości mnie męczą z rana i później też czasem. Plamienia ustały, trwały jakieś 2 dni. Oby nie wróciły już. Jestem ogólnie taka rozbita. Dzisiaj kolega z pracy zapytał czemu taka zmęczona jestem, czy na w ciąży przypadkiem nie jestem. To już druga osoba w ciągu ostatnich 2 tygodni zapytała o to, ale ja nic nie potwierdzam narazie bo chce zobaczyć że wszystko się w porządku rozwija.
Długo czekałaś na list ze szpitala z datą usg?? 😉

Jakie piękne maleństwa 😍😍

Ja tak samo 😁 Pół dnia na słoneczku i wyluzowalam totalnie. Dziś tez dobrze się czuje, więc zero nerwów. Ale wieczorem pewnie będę zaś myśleć :/ O której masz wizytę ?
No puki co jestem padnięta 😂 czeka mnie kąpiel młodego i siebie i kimono 😂 wizyta o 8.50 😊

reklama
Długo czekałaś na list ze szpitala z datą usg??

W sumie niedługo. Najpierw dostałam list ze na 20 kwietnia mam umówione pierwsze spotkanie z położna. A jakieś 3 dni później dostałam list z terminem usg. Ale już wcześniej wiedziałam o terminach, bo jak się zgłaszałam do szpitala to zaznaczyłam, żeby na maila mi przychodziły wiadomości o terminach spotkan.

Tobie jeszcze list nie przyszedł?

Do góry