reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Nie martw się na zapas, też miałam takie plamienie przez 2 dni i przeszło 😉

Ja dziś w nocy zauważyłam, że nie mogę już spać na brzuchu. Czuję się taka spuchnięta 😩 oby nie ziścił się mój największy strach - bliźniaki. W piatek o 19 się dowiem 💪🏻
staram się nie martwić bo mam problemy z progesteronem i myśle ze jak to się nie powtórzy będę mieć zwiekszona dawka z 2 na na 3 razy albo luteinę dołoży mi ( albo po łbie 😂😂😂 za te wszystkie stresy moje )

U mnie w rodzinie nie ma bliźniaków w ogóle, co nie zmienia faktu, że i tak się martwię 🙈 moja koleżanka z pracy ma bliźniaczki, a mówiła że w jej rodzinie też nigdy żadnych nie było 🙊

Mnie pobolewa często, to chyba normalnie, póki nie ma mocnych skurczów, plamienia czy krwawienia. Idziemy równo, ja jutro 6+0, czyli zaczynamy już 7 tydzień :)
Mnie pobolewa często, to chyba normalnie, póki nie ma mocnych skurczów, plamienia czy krwawienia. Idziemy równo, ja jutro 6+0, czyli zaczynamy już 7 tydzień :)
To cudownie idziemy równiutko😍po luteinie lepiej ale wczoraj wieczorem dość mocny ból ze trochę się zaniepokoil ale szybko ustało.w sb wizyta wiec zobaczymy czy się coś wylęgło 😁

Tyle tu się dzieje, że ciężko nadążyć :) ja dalej objawów mało, mdłości już prawie wcale. A z takich mniej oczywistych to mam piękna cerę, jak nigdy, mogłoby tak zostać 😱 i pełno nowych baby hair :D ale i na brzuchu pojawiły się włoski 🙈 Mnie piersi nie bolą, ale mam takie śmieszne uczucie jak wychodzę np na zewnątrz, że zaczynają mnie tak jakby piec, palić😅 ktoś tak ma jeszcze?
Widziałam, że przewija się temat badań NIPT, ja na pewno będę robić ale po prenatalnych i pappie. Bo jak wyjdzie słabo to i tak trzeba będzie amniopunkcje robić.. (ale oby nie). Zastanawiam się jeszcze tylko między Nifty a Sanco🤔

Super [emoji3589]
Ja już po wizycie :) Dzidzia 5,1mm z bijącym serduszkiem :) 6t3d
U mnie póki co minus 2.5kg
Hejka [emoji1307] My dziś 5+6 [emoji274] Jutro o 11:30 wizyta, cieszę się i denerwuje na maxa. Oby wszystko było w porządku!
Wasze piękne usg dają tyle radości [emoji7]

Dziewczyny czy ważycie się? Macie już coś na plus? Ja dziś weszłam na wagę, a tam prawie 1kg więcej [emoji23] Przeżyłam zawał, ale tak myśle, że może woda mi się zatrzymała. Nie jem aż tyle, by w takim tempie tyć [emoji2370]

Ja w związku z poprzednim poronieniem i tą słabą beta pierwszy raz bylam u gina jak mialam bete 462 czy coś koło tego, wtedy bez usg. Po 7 dniach usg i dziś w związku z plamieniem wczorajszym jadę na kolejne usg...

Ja w związku z poprzednim poronieniem i tą słabą beta pierwszy raz bylam u gina jak mialam bete 462 czy coś koło tego, wtedy bez usg. Po 7 dniach usg i dziś w związku z plamieniem wczorajszym jadę na kolejne usg...
Kurcze... Trzymam bardzo mocno kciuki 🙏 oby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycie

reklama
Hejka ✊🏻 My dziś 5+6 🌞 Jutro o 11:30 wizyta, cieszę się i denerwuje na maxa. Oby wszystko było w porządku!
Wasze piękne usg dają tyle radości 😍

Dziewczyny czy ważycie się? Macie już coś na plus? Ja dziś weszłam na wagę, a tam prawie 1kg więcej 😂 Przeżyłam zawał, ale tak myśle, że może woda mi się zatrzymała. Nie jem aż tyle, by w takim tempie tyć 🤷🏻‍♀️
Nie przejmowałabym się aż tak. Wydaje mi się, że przez hormony i osłabioną perystaltykę mogą się zdarzyć spore wahania. Ja w poniedziałek ważyłam 1.2 kg więcej niż dziś, też się przestraszyłam że tak szybko przybieram. A dziś już waga wróciła do normy :) Powodzenia na wizycie!

Do góry