Emilcia88
Fanka BB :)
Ja godzinkę po Tobie 6+6Melduję się. Ja o 17.45. Także zaraz po Tobie. U mnie 6+4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja godzinkę po Tobie 6+6Melduję się. Ja o 17.45. Także zaraz po Tobie. U mnie 6+4
staram się nie martwić bo mam problemy z progesteronem i myśle ze jak to się nie powtórzy będę mieć zwiekszona dawka z 2 na na 3 razy albo luteinę dołoży mi ( albo po łbie za te wszystkie stresy moje )Nie martw się na zapas, też miałam takie plamienie przez 2 dni i przeszło
Ja dziś w nocy zauważyłam, że nie mogę już spać na brzuchu. Czuję się taka spuchnięta oby nie ziścił się mój największy strach - bliźniaki. W piatek o 19 się dowiem
Daj znać ciekawa jestem czy będzie serduszko bo ja mam wizytę w 7tMnie pobolewa często, to chyba normalnie, póki nie ma mocnych skurczów, plamienia czy krwawienia. Idziemy równo, ja jutro 6+0, czyli zaczynamy już 7 tydzień
Mnie pobolewa często, to chyba normalnie, póki nie ma mocnych skurczów, plamienia czy krwawienia. Idziemy równo, ja jutro 6+0, czyli zaczynamy już 7 tydzień
To cudownie idziemy równiutkopo luteinie lepiej ale wczoraj wieczorem dość mocny ból ze trochę się zaniepokoil ale szybko ustało.w sb wizyta wiec zobaczymy czy się coś wylęgłoMnie pobolewa często, to chyba normalnie, póki nie ma mocnych skurczów, plamienia czy krwawienia. Idziemy równo, ja jutro 6+0, czyli zaczynamy już 7 tydzień
U mnie póki co minus 2.5kgJa już po wizycie Dzidzia 5,1mm z bijącym serduszkiem 6t3d
Hejka [emoji1307] My dziś 5+6 [emoji274] Jutro o 11:30 wizyta, cieszę się i denerwuje na maxa. Oby wszystko było w porządku!
Wasze piękne usg dają tyle radości [emoji7]
Dziewczyny czy ważycie się? Macie już coś na plus? Ja dziś weszłam na wagę, a tam prawie 1kg więcej [emoji23] Przeżyłam zawał, ale tak myśle, że może woda mi się zatrzymała. Nie jem aż tyle, by w takim tempie tyć [emoji2370]
Kurcze... Trzymam bardzo mocno kciuki oby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycieJa w związku z poprzednim poronieniem i tą słabą beta pierwszy raz bylam u gina jak mialam bete 462 czy coś koło tego, wtedy bez usg. Po 7 dniach usg i dziś w związku z plamieniem wczorajszym jadę na kolejne usg...
Nie przejmowałabym się aż tak. Wydaje mi się, że przez hormony i osłabioną perystaltykę mogą się zdarzyć spore wahania. Ja w poniedziałek ważyłam 1.2 kg więcej niż dziś, też się przestraszyłam że tak szybko przybieram. A dziś już waga wróciła do normy Powodzenia na wizycie!Hejka My dziś 5+6 Jutro o 11:30 wizyta, cieszę się i denerwuje na maxa. Oby wszystko było w porządku!
Wasze piękne usg dają tyle radości
Dziewczyny czy ważycie się? Macie już coś na plus? Ja dziś weszłam na wagę, a tam prawie 1kg więcej Przeżyłam zawał, ale tak myśle, że może woda mi się zatrzymała. Nie jem aż tyle, by w takim tempie tyć