reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dzień dobry wszystkim 🌞🌞🌞Dużo słona i pięknego dni . Ja dziś o 17.30 mam wizyta i do tego czasu zwariuje bo dziś zauważyłam różowe upławy na papierze 😭😭😭😭😭
Nie martw się na zapas, też miałam takie plamienie przez 2 dni i przeszło 😉

Ja dziś w nocy zauważyłam, że nie mogę już spać na brzuchu. Czuję się taka spuchnięta 😩 oby nie ziścił się mój największy strach - bliźniaki. W piatek o 19 się dowiem 💪🏻

ja to bym chyba z nerwów nie wytrzymała ;) teraz lekarz mówił żebym zrobiła w przyszłym tygodniu dla swojego spokoju :)
Ja bym się bardziej stresowała gdybym właśnie wyszła z wizyty i tak naprawdę nic nie zobaczyła 😃 a dziś mi jakoś i humor dopisuje i słońce u nas zawitało więc myślę że będzie Dobrze. Zresztą cokolwiek by nie było i tak nie mam już na to żadnego wpływu więc nie ma co się martwić na zapas 😃

Nie martw się na zapas, też miałam takie plamienie przez 2 dni i przeszło 😉

Ja dziś w nocy zauważyłam, że nie mogę już spać na brzuchu. Czuję się taka spuchnięta 😩 oby nie ziścił się mój największy strach - bliźniaki. W piatek o 19 się dowiem 💪🏻
U mnie bliźniaki to też zmora... Mój ma brata bliźniaka .. u nich niby przechodzi co 2 pokolenie ale wiadomo jak to bywa XD ponadto moja babcia była w ciąży z bliźniakami ( co prawda poroniła bo taka medycyna była ) i z jej strony drugie pokolenie to właśnie ja ale żadne z moich kuzynów bliźniaków nie ma więc staram się tym pocieszyć hahaa

reklama
Melduję się. Ja o 17.45. Także zaraz po Tobie. U mnie 6+4
Cześć dziewczyny, tak dużo piszecie, że ciężko za Wami nadążyć [emoji85] u nas dzisiaj 8+3 i wizyta o 17:20, ale jestem tak dziwnie spokojna, sama nie wiem czemu.
Wszystkie Wasze Maleństwa na usg są śliczne, bardzo się cieszę z każdego zdjęcia! :) życzę miłego spokojnego dnia z objawami czy bez, wedle życzenia, mnie nudności dalej męczą, więc ja wolę taki "bez" [emoji23]
Kto jeszcze dzisiaj ma wizytę meldujcie się!

Do góry