reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Ja powiedziałam że jestem w coazy jak szlam na pierwszą betę, z 40 osób było... I kaszleli jak gruźliki. Już mi kiedyś Pani też zrobiła tak. Że skoro Pani bada betę to jest Pani w ciazy i trzeba szanować bo to początek. Nikt nie pytał, odrazu mnie wyjela w diagnostyce z kolejki.
Już teraz muszę czekać. Ponad godzinę stoję 😵‍💫
Kurka po próbki przyjechali właśnie

reklama
Ja powiedziałam że jestem w coazy jak szlam na pierwszą betę, z 40 osób było... I kaszleli jak gruźliki. Już mi kiedyś Pani też zrobiła tak. Że skoro Pani bada betę to jest Pani w ciazy i trzeba szanować bo to początek. Nikt nie pytał, odrazu mnie wyjela w diagnostyce z kolejki.
U mnie jest informacja ze kobieta w ciąży ma pierwszeństwo, po prostu szlam na początek kolejki i mówiłam że jestem w ciąży i mam pierwszeństwo i wchodziłam, babki starsze zawsze mnie mierzyły wrogim spojrzeniem, ale co mi tam 😂

Jeszcze tak mi się nie zdarzyło, max 2 😂
U mnie w jeden dzień są same Babki w ciąży jak wybierasz „zarezerwuj termin dla kobiety w ciąży” 😂😂😂 wchodzę a tam do wyboru do koloru po wielkości brzucha sobie wybierz 😂 jedna była na krzywej cukrowej myślałam że bardzo zaawansowana jest a ona sam początek, jeszcze wcześniejsza ciąża od mojej a bym ją wpuściła gdyby nie była przede mną bo bledsza ode mnie była i ledwo się trzymała biedna.

reklama
Do góry