reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Dziewczyny, mam wyniki

Beta 2 dni temu (wtorek) 1925 mIU/ml, natomiast BETA Z DZISIAJ 3473 mIU/ml -> Przyrost 87.6%. Dzisiaj jest 4w+6d.
Dodatkowo Progesteron z dzisiaj 39,300 ng/ml (nie mam wyników z przedwczoraj, bo baba z recepcji mi wklikała jakis inny prog 17_OH a ja tego nie zauwazylam i to jest zupełnie co innego niz ten wlasciwy prog... Skapnelam sie w domu dopiero).

Co myślicie o wynikach?

Przypomnę, że pierwsze USG miałam w poniedziałek (przy 4w+3d), gdzie nie było nic widać i beta (zakładam) była w okolicach 900-1200 moze?

Jutro mam kolejne USG, które (mam nadzieje 😭) rozwieje już wszelkie wątpliwości. Czy będę się cieszyć czy płakać w szpitalu.
Bardzo proszę o kciuki!!

reklama
No to mnie akurat się podobają mega zdjęcia w tych sukniach wszystkich , a jeżeli chodzi o noworodkowa to też nie chce raczej takiej mocno ustawianej , w sesie w jakiś nienaturalnych pozycjach dziecko w dziwnym ubiorze , ale noworodkowe jakieś naturalne tak bo to mega pamiątka dla mnie 🥰 obetne twarz bo nie wiem jak z prawami do takich zdjęć ale Pani fotograf z którą pisałam mi wysłała swoje parę propozycji i w tym się zakocham i napewno bym chciała coś takiego 🥰

Załączniki

• 014051f9-c13b-4307-8438-54f283f4ccb6.jpeg
    014051f9-c13b-4307-8438-54f283f4ccb6.jpeg
    33,9 KB · Wyświetleń: 51
No to mnie akurat się podobają mega zdjęcia w tych sukniach wszystkich , a jeżeli chodzi o noworodkowa to też nie chce raczej takiej mocno ustawianej , w sesie w jakiś nienaturalnych pozycjach dziecko w dziwnym ubiorze , ale noworodkowe jakieś naturalne tak bo to mega pamiątka dla mnie 🥰 obetne twarz bo nie wiem jak z prawami do takich zdjęć ale Pani fotograf z którą pisałam mi wysłała swoje parę propozycji i w tym się zakocham i napewno bym chciała coś takiego 🥰
O mamo jak nie przepadam za takimi zdjęciami to to jest genialne 1😍

Dziewczyny, mam wyniki

Beta 2 dni temu (wtorek) 1925 mIU/ml, natomiast BETA Z DZISIAJ 3473 mIU/ml -> Przyrost 87.6%. Dzisiaj jest 4w+6d.
Dodatkowo Progesteron z dzisiaj 39,300 ng/ml (nie mam wyników z przedwczoraj, bo baba z recepcji mi wklikała jakis inny prog 17_OH a ja tego nie zauwazylam i to jest zupełnie co innego niz ten wlasciwy prog... Skapnelam sie w domu dopiero).

Co myślicie o wynikach?

Przypomnę, że pierwsze USG miałam w poniedziałek (przy 4w+3d), gdzie nie było nic widać i beta (zakładam) była w okolicach 900-1200 moze?

Jutro mam kolejne USG, które (mam nadzieje 😭) rozwieje już wszelkie wątpliwości. Czy będę się cieszyć czy płakać w szpitalu.
Bardzo proszę o kciuki!!
Wygląda dobrze ☺️ trzymam kciuki 🤞 🤞 🤞

Dziewczyny, mam wyniki

Co myślicie o wynikach?

Bardzo proszę o kciuki!!
Trzymam i nie puszczam 😘

Dziewczyny, mam wyniki

Co myślicie o wynikach?

Bardzo proszę o kciuki!!
Ja jestem dobrej myśli. Czuje że jutro będzie dobrze 😘

Powiedzcie mi rozgladalyscie się za jakąś sesja zdjęciowa ? Chcecie wgl sobie robić taką sesje ? Bo ja właśnie patrzę za jakimiś fotografiami , zastanawiam się nad połączeniem żeby zrobić sesje ciążowa a później noworodkowa w tym samym stylu i aby później móc niektóre zdjęcia jakby połączyć w całość , ale kurde powiem wam liczą się 😯
Ja myślę że nie. Nie widzę siebie w czymś takim. Może się coś zmieni.
Mówisz że liczą się ? Podpowiesz jakie widełki z ciekawości ?

Dziewczyny, mam wyniki

Co myślicie o wynikach?

Bardzo proszę o kciuki!!
Wygląda bardzo optymistycznie 😊

reklama
Dziewczyny a jak to jest z umową na czas określony? Trzeba czekać do skończonego 3 miesiąca z poinformowaniem pracodawcy zeby być chronioną?

Do góry