Patka77
Fanka BB :)
Chciałabym jutro taki widok zobaczyć! Piękna kropeczkaTak bo to był 6 tydzień i 2 dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chciałabym jutro taki widok zobaczyć! Piękna kropeczkaTak bo to był 6 tydzień i 2 dzień
Czekam na relacjeJa nie robiłam od razu jak się dowiedziałam , dziś idę pierwszy raz
Aaa ok sorki źle zrozumiałam no ja też dowiedziałam się dokładnie 15 marca więc 2.5 tyg temu i mi lekarz powiedział żeby przyjść właśnie ostatniego marcaW sensie czekałam 2 tygodnie od kiedy się dowiedziałam
trzymam kciuki że zobaczyszChciałabym jutro taki widok zobaczyć! Piękna kropeczka
ja to bym chyba z nerwów nie wytrzymała teraz lekarz mówił żebym zrobiła w przyszłym tygodniu dla swojego spokojuAaa ok sorki źle zrozumiałam no ja też dowiedziałam się dokładnie 15 marca więc 2.5 tyg temu i mi lekarz powiedział żeby przyjść właśnie ostatniego marca
W Katowicach , ale umawiając się na wizytę poprosiłam o lekarza który przyjmuje z partnerem bo nie wszyscy się zgadzają... podobno to zależy od lekarzaW którym gyncentrum? Ja mam 5-05 dzień przed moimi urodzinamiz i tez liczę ze wejdę z tatusiem
Nie martw się na zapas, też miałam takie plamienie przez 2 dni i przeszłoDzień dobry wszystkim Dużo słona i pięknego dni . Ja dziś o 17.30 mam wizyta i do tego czasu zwariuje bo dziś zauważyłam różowe upławy na papierze
Ja bym się bardziej stresowała gdybym właśnie wyszła z wizyty i tak naprawdę nic nie zobaczyła a dziś mi jakoś i humor dopisuje i słońce u nas zawitało więc myślę że będzie Dobrze. Zresztą cokolwiek by nie było i tak nie mam już na to żadnego wpływu więc nie ma co się martwić na zapasja to bym chyba z nerwów nie wytrzymała teraz lekarz mówił żebym zrobiła w przyszłym tygodniu dla swojego spokoju
U mnie bliźniaki to też zmora... Mój ma brata bliźniaka .. u nich niby przechodzi co 2 pokolenie ale wiadomo jak to bywa XD ponadto moja babcia była w ciąży z bliźniakami ( co prawda poroniła bo taka medycyna była ) i z jej strony drugie pokolenie to właśnie ja ale żadne z moich kuzynów bliźniaków nie ma więc staram się tym pocieszyć hahaaNie martw się na zapas, też miałam takie plamienie przez 2 dni i przeszło
Ja dziś w nocy zauważyłam, że nie mogę już spać na brzuchu. Czuję się taka spuchnięta oby nie ziścił się mój największy strach - bliźniaki. W piatek o 19 się dowiem
Cześć dziewczyny, tak dużo piszecie, że ciężko za Wami nadążyć [emoji85] u nas dzisiaj 8+3 i wizyta o 17:20, ale jestem tak dziwnie spokojna, sama nie wiem czemu.
Wszystkie Wasze Maleństwa na usg są śliczne, bardzo się cieszę z każdego zdjęcia! życzę miłego spokojnego dnia z objawami czy bez, wedle życzenia, mnie nudności dalej męczą, więc ja wolę taki "bez" [emoji23]
Kto jeszcze dzisiaj ma wizytę meldujcie się!