Olinek_okraglinek
Fanka BB :)
Dziękuje Wam za bardzo miłe słowa nie mam komu się wygadać bo nikomu nie mówmy o ciąży nawet dzieci nie wiedza miałam RTG z fartuchem i obniżona ilością promieni . Dziś nie miałam usuwanego zęba mam założone lekarstwa i próbujemy jak w nocy będzie bolało mam iść jutro i będziemy działać inaczej jak to podziała leczymy skubańcy .
Jutro mam pierwsza wizytę idę do nowego lekarza . Tydzień temu we wtorek veta była 340 w piątek 1324 przyrost był w normie . Poprzednia ciąży cóż będą po przekroczeniu 3000 złe przyrastała . Mąż mnie tu ciagle goni ze mam czarne wizje ale tak człowiek się boi.
Czytam wasze wpisy cieszę się z każdej wizyty i tych pięknych zdjęć Gratuluje wszystkim mama .
Jutro mam pierwsza wizytę idę do nowego lekarza . Tydzień temu we wtorek veta była 340 w piątek 1324 przyrost był w normie . Poprzednia ciąży cóż będą po przekroczeniu 3000 złe przyrastała . Mąż mnie tu ciagle goni ze mam czarne wizje ale tak człowiek się boi.
Czytam wasze wpisy cieszę się z każdej wizyty i tych pięknych zdjęć Gratuluje wszystkim mama .