KolorowaCzerń
Moderator
Czekamy na wieści [emoji8]
14.20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14.20
Ja miałam taki i zastanawia mnie tylko dlaczeho on zmierzył troszkę dalej już czarny obszar ?To ta kropeczka w pęcherzyku ☺
wczoraj miałam ale na nfz lipny sprzętpo ilu dniach od pierwszego usg będziesz szła? ja się zapisałam za 7 dni ale nie wiem czy wytrzymam tyle
dziewczyny ja się już powoli przestaje miescic w dzinsy, to jest niemozliwe ze mam juz taki brzuszek wystajacy na takim etapie[emoji85] fakt, ze w pierwszej ciazy tez tak miałam, a pozniej przystopowało ostatecznie do porodu brzuch nie należał do wybitnie ogromnych.
ja też wczoraj miałam właśniewczoraj miałam ale na nfz lipny sprzęt
Ja 1kg mam na plusie ale zawsze tak mi waga rośnie jak nie trzymam się diety i jak jem słodyczedziewczyny ja się już powoli przestaje miescic w dzinsy, to jest niemozliwe ze mam juz taki brzuszek wystajacy na takim etapie fakt, ze w pierwszej ciazy tez tak miałam, a pozniej przystopowało ostatecznie do porodu brzuch nie należał do wybitnie ogromnych.
u mnie z ostatniej om 6t 5d byl i tylko pecherzyk ciążowy nic więcej nawet nic nie wytłumaczyła szok dla mnieja też wczoraj miałam właśnie
Jedni chudną, jedni tyją, a na mecie i tak każda będzie z nas na plusie, a poród to najszybsze odchudzanie świata. Z 6kg-8kg w jedną nocJa póki co cały czas lekko chudnę [emoji848]
z moich obliczeń owulacja mi się przesunela 5 lub 6 dni ale to juz więcej powinno być widać chyba masakrau mnie z ostatniej om 6t 5d byl i tylko pecherzyk ciążowy nic więcej nawet nic nie wytłumaczyła szok dla mnie
Ja jestem zdania ze warto w ciąży chodzić prywatnie . Bo jest cały czas kontakt z lekarzem wraZie czego od razu można iść na wizytę i lepszy sprzęt i lepsza opieka lekarzau mnie z ostatniej om 6t 5d byl i tylko pecherzyk ciążowy nic więcej nawet nic nie wytłumaczyła szok dla mnie