reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Zawsze jak ktoś mówi dieta cud to mi na myśl przychodzi powiedzenie "sex i głód"
[emoji23]
Ja mam ciagle ochotę na słodycze[emoji849]na śniadanie owsianka z owocami i mlekiem owsianym ( przed ciąża nie znosiłam słodkich śniadań) a potem do końca dnia jem kabanosy i pieczywo haha[emoji23]dieta cud

reklama
Dziewczyny pytanie z innej beczki

Które to są wasze ciąże? Ile macie dzieciaków i jakie różnice między dziećmi?
Jeśli będziecie chciały w ogóle podać ;)

Ja zaczynam, 5 ciąża. 2 córki 15 i 11 lat.
4 ciąża, w domu synek rok i 4 miesiące [emoji6]

A co do rzeczy których brakuje mi na ten moment to spania na brzuchu (już mi niewygodnie i się boję że zgniotę fasolke [emoji85]) i większych zapasów energii;) z czasem ta lista się na pewno mocno wydłuży.. [emoji28]

4 ciąża, w domu synek rok i 4 miesiące [emoji6]

A co do rzeczy których brakuje mi na ten moment to spania na brzuchu (już mi niewygodnie i się boję że zgniotę fasolke [emoji85]) i większych zapasów energii;) z czasem ta lista się na pewno mocno wydłuży.. [emoji28]
Iiii uczucia lekkości, mimo że nawet jeszcze brzucha nie mam to czuje się ciągle ciężka jak słoń [emoji849]

na początku powiedziała ze narazie nie bije jeszcze serduszko ale kazała włożyć ręce pod tylek i mówi ze juz coś tam jest.. To było wg moich aplikacji dokładnie 6 tydzień ale mówiła że ciąża może być odrobinę młodsza
Ok, ja byłam 5t 5d na wizycie i nie było jeszcze serduszka a gine powiedział, ze muszę jeszcze poczekać, mam stresa, bo wcześniej straciłam ciąże

reklama
Dziewczyny, czego Wam najbardziej brakuje? Z czego w ciąży trzeba zrezygnować lub ograniczyć.
Mnie mocnej herbaty w ilościach hurtowych i gorących kąpieli. A najlepiej gorącej kąpieli z filiżanka herbaty (takiej która umarłego budzi do życia)
ja robię sobie 2slabiutkie herbaty. Kąpię się dalej w gorącej wodzie nie leje jej sobie po pas jak wczesniej. Na początku jak bolał mnie brzuch to kąpałam sie w letniej masakra tak marzyłam....

Do góry