mamaNadii2
Fanka BB :)
Co do kąpieli, kąpię się w ciepłej dalej jakoś sobie nie wyobrażam inaczej bo wiecznie mi zimno jeszcze w tej ciąży a tak pozatym to u mnie 3 ciąża a mam dwie córki 4 i 7 lat
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie do alko wcale nie ciągnie i nie brakuje jakoś nie lubię pić. Nie powiem jak jest okazja i mogę to potrafię zalać się na maxa haha w lipcu mam 30 liczyłam na gruba bibke a tu dupa chyba tylko ja będę trzeźwa hahaCałkowicie nie zrezygnowałam. Ale przed ciąża wypijałam ok 7-8 pokaznych kubków mocnej siekiery [emoji1787]. A teraz zaparzam taka słabsza i ograniczam ilość.
Winka swojskiego też bym się napiła [emoji6] ale na to to jeszcze sobie poczekamy [emoji16]
Damy radę [emoji123]
ja też chcę kupić ale to za tydzień po wizycie u ginJa na jedyne zakupowe szaleństwa jakie sobie pozwoliłam to kupiłam od mamyginekolog segregator ciążowy a i tak boję się że za szybko.
Hihi mnie tez po ciazy nie ciągnie wg do alkoholu... a nie powiem, wcześniej jak najbardziej lubiło się wypićmnie do alko wcale nie ciągnie i nie brakuje jakoś nie lubię pić. Nie powiem jak jest okazja i mogę to potrafię zalać się na maxa haha w lipcu mam 30 liczyłam na gruba bibke a tu dupa chyba tylko ja będę trzeźwa haha
Synka karmilam 2.5 roku doliczyć okres ciąży więc prawie 4kata bez alko nic zero bo jestem taka panikara że nie dla mnie odciaganie mleka albo wypicie piwa i 2h przerwy między karminiami haha. Ale pamiętam swój pierwszy alko po tej przerwie piłam martini 2lyki i zaczęło w głowie szumiec haha wystraszyłam się na maxa i mówię do męża ja już nigdy się nie napije bo coś złego się ze mną dzieje
różnie się pojawia serduszko i pewnie też sprzęt różny. Myślę że za parę dni serduszko będzie biłoOk, ja byłam 5t 5d na wizycie i nie było jeszcze serduszka a gine powiedział, ze muszę jeszcze poczekać, mam stresa, bo wcześniej straciłam ciąże
można jeść sery brie i camembert przynajmniej te co są u nas są z melka pasteryzowanegomi tez tych kapieli brak, aktywnosci fizycznej i serow dobrych typu brie, camembert
przed transferem pilam co kilka dni czerwone winko, podobno poprawia endometrium (ogolnie czerwonego nie lubie ) a teskni mi sie do bialego, zimnego winka
2 ciąża w domu prawie 6 latekDziewczyny pytanie z innej beczki
Które to są wasze ciąże? Ile macie dzieciaków i jakie różnice między dziećmi?
Jeśli będziecie chciały w ogóle podać
Ja zaczynam, 5 ciąża. 2 córki 15 i 11 lat.
Ja również. Nie dałabym rady 5 nocek pod rząd ja jak mam 2 i to do 2:30 to padamPodziwiam Cię ![emoji1665]
Takie dobroci a tu brak apetytu masakra. Ja wręcz przeciwnie ciągle chodzę głodna [emoji85]Dzień dobry, u mnie od rana bez mdłości ale po dwoch gryzach już mi apetyt spada, jedzenie rosnie w ustach, już wiem że tylko jedną kanapkę zjem [emoji18] druga na potem [emoji14]
Wracam do moich nawyków żywieniowych, mam nadzieję że jelita dadzą mi spokój i ogólnie lepiej się poczuję, czytałam u mamyginekolog że problemy jelitowe też mogą powodować plamienia [emoji15] może stąd one były
Zobacz załącznik 1251777
Ja w poprzedniej ciazy zmieniłam lekarza i tylko napisałam żeby wykreśliła mnie z wizytyBo kurcze mega profesjonalnie mnie potraktował i fachowo, i jest starszy to fakt i malomowny ale na vadania Wsyzyskie od razu skierował i widzimy sie za dwa tygodnie i jakos tak czuję ze chociaż wypadałoby mu napisać wiadomośćze dziekuje za opieke i zmieniam lakarza
Musi być [emoji846][emoji846]napewno będzie dobrze [emoji176]
Myślę że u ciebie też będzie już serduszko [emoji846]Looooo to napewno bedziesz miala juz serduszko.. moze nawet dwa [emoji85]ja dwa dni po @ mialam 123.. wiec nie wroze sobie powodzenia piatkowej wizyty [emoji85][emoji1787][emoji23]
Druga ciąża, ale dzieci jeszcze nie mamDziewczyny pytanie z innej beczki
Które to są wasze ciąże? Ile macie dzieciaków i jakie różnice między dziećmi?
Jeśli będziecie chciały w ogóle podać
Ja zaczynam, 5 ciąża. 2 córki 15 i 11 lat.