reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Dziewczyny, czego Wam najbardziej brakuje? Z czego w ciąży trzeba zrezygnować lub ograniczyć.
Mnie mocnej herbaty w ilościach hurtowych i gorących kąpieli. A najlepiej gorącej kąpieli z filiżanka herbaty (takiej która umarłego budzi do życia)
kawy. Teraz mnie od niej odrzuca. A z taką przyjemnością saczylam cały dzień wielki kubek kawy 🙈

reklama
Całkowicie nie zrezygnowałam. Ale przed ciąża wypijałam ok 7-8 pokaznych kubków mocnej siekiery [emoji1787]. A teraz zaparzam taka słabsza i ograniczam ilość.
Winka swojskiego też bym się napiła [emoji6] ale na to to jeszcze sobie poczekamy [emoji16]
Damy radę [emoji123]
całkowicie chyba nie ma potrzeby rezygnowania z herbaty a nawet kawy :-)

Dziewczyny, czego Wam najbardziej brakuje? Z czego w ciąży trzeba zrezygnować lub ograniczyć.
Mnie mocnej herbaty w ilościach hurtowych i gorących kąpieli. A najlepiej gorącej kąpieli z filiżanka herbaty (takiej która umarłego budzi do życia)
a to nie mozna? Ja pije kawe, herbate i biore goracy prysznic (ale fakt, podkoniec mi sie robi slabo, ale pod zimniejszym mi zimno) 🙈 na saune tez sie wybieram

weekendowych drinków i winka 🙊 😂
bo jakoś trzeba koić nerwy zszargane przez młodszego

a to nie mozna? Ja pije kawe, herbate i biore goracy prysznic (ale fakt, podkoniec mi sie robi slabo, ale pod zimniejszym mi zimno) 🙈 na saune tez sie wybieram
byłam w 5 tyg w jaccuzzi takim na dworze przy - 5 stopniach. Naczytałam się ze niby nie można ale koleżanki, które były już w ciąży mnie wyśmiały i w sumie olalam i dobrze się bawiłam 😅

Ja sobie w styczniu sciagnelam zapas z Polski, mam jeszcze 3l karton Passivento 😩🔫
Pogrozilam mojemu palcem i powiedzialam ze ma czekac (to sa naprawde dobre wina 🙈)

Załączniki

• IMG_2409.jpg
    IMG_2409.jpg
    163,7 KB · Wyświetleń: 57
Chyba najbardziej brakuje mi energii 😅
Ale też gorącej kąpieli z lampką wina.

reklama
Do góry