Ruda1993
Fanka BB :)
Trzymamy kciukiMnie też dziś przestały, dopiero jak lekko ścisne to je czuje głowa do góry, trzymam kciuki oby wszystko było super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciukiMnie też dziś przestały, dopiero jak lekko ścisne to je czuje głowa do góry, trzymam kciuki oby wszystko było super
W którym tygodniu miałaś już akcje serca ?aa no ja byłam u lekarza chyba tydzień po @. 4 dni wcześniej miałam betę 1800 i dopiero początek akcji serduszka.. A beta mi rosła 300% po 2 dniach więc już mogłam mieć wysoką
ja nie robiłam bety. Uważam że przy becie to dopiero stres więc czy ja wiem czy masochistka
Ja nawet nie dotykam podbrzusza, pobolewa samo albo jak wstaje itpHej! U mnie 6+6 i za 6 dni wizyta . Dalej sie czuje dobrze.
Jak naciskam troche brzuch to mnie boli i bol sie rozchodzi i czuc ze cos sie w srodku powiekszylo .
Oby tak dalej.
ja mam dzis pierwsza wizyte
emocje szaleja
Ja mam dzisiaj wizytę o 18:10 [emoji6]
Ja mam podobnie, noc przespałam, ale czuję się okropnie, wszystko mnie boli, znowu nic nie moge przełknąć, chce mi się spać, a muszę pracować [emoji24][emoji24] dobrze ze z domu, to nikt mnie nie widzi jak się obijam [emoji6]
to tak jak my kupiliśmy koszulki z napisem będę starszą siostrąJa kupilam bodziaka dla tego typka malego co juz mam go w chacie z napisem "Zostanę starszym bratem". Chcialabym go na święta ubrać ,zeby obwieścił tak dobra nowinę. A w zabobony tez nie wierze
Mam o 14.30, ale mam złe przeczucia.
Oby na przeczuciach się skończyło...