reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Matko Wy zamiast spać to produkujecie z rana;)
Wczoraj miałam wieczorem oglądać film z mężem ale tak mnie wkurzył myślałam że go udusze... Gada do mnie inkubatorku jak mu powiedziałam że może niepotrzebnie zjadłam te jajaka w koszulce to mówi ok to już więcej nie zjesz... Jprdl chłopy to są dziady pierdzieli takie głupoty nie postawi się na mojej sytuacji... Już sobie to przypomniałam i znowu mam nerwy.

Ale ile dzisiaj wizyt będzie😍😍
Czekam na serduszka i dobre wieści🥰🥰🥰 do mojej wizyty jeszcze tydzień a raczej TYLKO tydzień 😍 wytrzymam;)
Miłego dnia ja lecę robić sniadanie

reklama
Ja jestem w 6tygodniu i w tamtym tygodniu miałam 5 nocek... pracuje fizycznie, bałam się jak nie wiem ale u mnie jest ogromny zakład pracy i by ludzie gadali, 12kwietnia mam wizytę u gina i oby mi dała zwolnienie
A nie myślałam wziasc l4 od rodzinnego ? Ja zamierzam wziasc na nockach .

Hej dziewczyny ja dzisiaj zaczynam kolejny dzień od wymiotów 😓🤮już bym chciała żeby był 12 tydz i zaczęły znikać. Czuję się fatalnie tak też wyglądam 5tydz mdłości od rana do wieczora. A dzisiaj dopiero 9t2d 🙈 do wizyty zostało mi 8 dni. Miłego dnia dla was😘

Hahaha głupia ja zatrybiłam że dla nowego bobo. Mój mózg pracuje na zwolnionych obrotach. Całkiem fajny pomysł, ja myślałam o bluzce dla małej na święta aby do rodziców moich założyła. Ale sama już nie wiem czy się chwalić czy poczekać aż minie 1 trymestr.
Ja kupilam bodziaka dla tego typka malego co juz mam go w chacie :) z napisem "Zostanę starszym bratem". Chcialabym go na święta ubrać ,zeby obwieścił tak dobra nowinę. A w zabobony tez nie wierze :p

Hej dziewczyny ja dzisiaj zaczynam kolejny dzień od wymiotów 😓🤮już bym chciała żeby był 12 tydz i zaczęły znikać. Czuję się fatalnie tak też wyglądam 5tydz mdłości od rana do wieczora. A dzisiaj dopiero 9t2d 🙈 do wizyty zostało mi 8 dni. Miłego dnia dla was😘
biedna Ty :(
mam nadzieje ze szybciutko Ci przejda wymioty i bedziesz sie lepiej czuc :)

@Martaem1983 Nie pamiętam kiedy jadłam pieczywo[emoji7][emoji7]Boże uduszę Cię [emoji1787] teraz bym chyba pół bochenka wciągnęła....
Ja mam ciagle ochotę na słodycze[emoji849]na śniadanie owsianka z owocami i mlekiem owsianym ( przed ciąża nie znosiłam słodkich śniadań) a potem do końca dnia jem kabanosy i pieczywo haha[emoji23]dieta cud

ja w sumie przy mojej nadwadze liczylam ze nie bede mogla jesc i troche schudne na poczatku, ale nie. 🙄

reklama
Do góry