reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Matko Wy zamiast spać to produkujecie z rana;)
Wczoraj miałam wieczorem oglądać film z mężem ale tak mnie wkurzył myślałam że go udusze... Gada do mnie inkubatorku jak mu powiedziałam że może niepotrzebnie zjadłam te jajaka w koszulce to mówi ok to już więcej nie zjesz... Jprdl chłopy to są dziady pierdzieli takie głupoty nie postawi się na mojej sytuacji... Już sobie to przypomniałam i znowu mam nerwy.

Ale ile dzisiaj wizyt będzie😍😍
Czekam na serduszka i dobre wieści🥰🥰🥰 do mojej wizyty jeszcze tydzień a raczej TYLKO tydzień 😍 wytrzymam;)
Miłego dnia ja lecę robić sniadanie

reklama
Ja jestem w 6tygodniu i w tamtym tygodniu miałam 5 nocek... pracuje fizycznie, bałam się jak nie wiem ale u mnie jest ogromny zakład pracy i by ludzie gadali, 12kwietnia mam wizytę u gina i oby mi dała zwolnienie
A nie myślałam wziasc l4 od rodzinnego ? Ja zamierzam wziasc na nockach .

Hej dziewczyny ja dzisiaj zaczynam kolejny dzień od wymiotów 😓🤮już bym chciała żeby był 12 tydz i zaczęły znikać. Czuję się fatalnie tak też wyglądam 5tydz mdłości od rana do wieczora. A dzisiaj dopiero 9t2d 🙈 do wizyty zostało mi 8 dni. Miłego dnia dla was😘

Hahaha głupia ja zatrybiłam że dla nowego bobo. Mój mózg pracuje na zwolnionych obrotach. Całkiem fajny pomysł, ja myślałam o bluzce dla małej na święta aby do rodziców moich założyła. Ale sama już nie wiem czy się chwalić czy poczekać aż minie 1 trymestr.
Ja kupilam bodziaka dla tego typka malego co juz mam go w chacie :) z napisem "Zostanę starszym bratem". Chcialabym go na święta ubrać ,zeby obwieścił tak dobra nowinę. A w zabobony tez nie wierze :p

Hej dziewczyny ja dzisiaj zaczynam kolejny dzień od wymiotów 😓🤮już bym chciała żeby był 12 tydz i zaczęły znikać. Czuję się fatalnie tak też wyglądam 5tydz mdłości od rana do wieczora. A dzisiaj dopiero 9t2d 🙈 do wizyty zostało mi 8 dni. Miłego dnia dla was😘
biedna Ty :(
mam nadzieje ze szybciutko Ci przejda wymioty i bedziesz sie lepiej czuc :)

@Martaem1983 Nie pamiętam kiedy jadłam pieczywo[emoji7][emoji7]Boże uduszę Cię [emoji1787] teraz bym chyba pół bochenka wciągnęła....
Ja mam ciagle ochotę na słodycze[emoji849]na śniadanie owsianka z owocami i mlekiem owsianym ( przed ciąża nie znosiłam słodkich śniadań) a potem do końca dnia jem kabanosy i pieczywo haha[emoji23]dieta cud

ja w sumie przy mojej nadwadze liczylam ze nie bede mogla jesc i troche schudne na poczatku, ale nie. 🙄

reklama
Do góry