reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Jak dla mnie serduszko powinno być na bank.
Ja dziś mam wizytę o 18 bede w 7+3 i zobaczymy bo wcześniej widziałam tylko zagnieżdżenie zarodka więc może dziś już będzie serduszko. A tak pozatym tragicznie się czuje śpiąca, nieprzytomna brak energii i mdłości no jednym słowem 3 ciąża mnie wykańcza totalnie

reklama
Dzień dobry.
Czy któraś ma dzisiaj wizytę?
U mnie noc dupiata. Młodsza ryczała w nocy chyba z godzinę- podejrzewam koszmary.
Musiałam spać u niej w pokoju. Rano wstałam nie do życia. Dzisiaj muszę iść do pracy na kilka godzin a czuję się jak wrak. Śniadanie nie smakuje, kawa też nie. A wogole to beczeć mi się chcę jak dziecku. W sumie to nawet nie wiem czemu. @Caro666 jak tam u Ciebie po wizycie?
Dobrego dnia wszystkim.
PS. @Jotka_ też wczoraj patrzyłam na piękny pajacyk i kupiłabym ale małż mnie przystopował. Dzisiaj pójdę do tego sklepu i kupię bez jego wiedzy. Ja jestem z tych co nie wierzą w przesądy .
ja mam dzis pierwsza wizyte :)
emocje szaleja :)

Dzień dobry.
U mnie noc dupiata. Młodsza ryczała w nocy chyba z godzinę- podejrzewam koszmary.
Musiałam spać u niej w pokoju. Rano wstałam nie do życia. Dzisiaj muszę iść do pracy na kilka godzin a czuję się jak wrak. Śniadanie nie smakuje, kawa też nie. A wogole to beczeć mi się chcę jak dziecku. W sumie to nawet nie wiem czemu. @Caro666 jak tam u Ciebie po wizycie?
Dobrego dnia wszystkim.
PS. @Jotka_ też wczoraj patrzyłam na piękny pajacyk i kupiłabym ale małż mnie przystopował. Dzisiaj pójdę do tego sklepu i kupię bez jego wiedzy. Ja jestem z tych co nie wierzą w przesądy .
Ja mam dzisiaj wizytę o 18:10 😉
Ja mam podobnie, noc przespałam, ale czuję się okropnie, wszystko mnie boli, znowu nic nie moge przełknąć, chce mi się spać, a muszę pracować 😭😭 dobrze ze z domu, to nikt mnie nie widzi jak się obijam 😉

Gratuluję 😉

Czy to Twoja pierwsza ciąza? W którym jesteś tygodniu?

Słyszałam, że przy bliźniakach mdłości sa dużo bardziej uciążliwe.
Tak, to pierwsza ciąża😊7+4, mdłości są straszne, na początku były z rana, potem cały dzień a teraz najgorzej jest wieczorem, jak się kładę spać to mam normalnie helikopter i mi się chce płakać, a jak wstanę z łóżka to po prostu koniec🙄teraz mocno mi dokuczają bóle brzucha ale pani dr mówi ze to normalne w 1 trymestrze🙄No i bolą mnie piersi i jakoś tak siły nie mam tyle co zawsze, No i mam straszny katar i zapchany nos( nie wiem czy to już alergia czy estrogeny dają o sobie znać), aha No i plamienia (pewnie od progesteronu który biore dopochwowo) ale generalnie marze o drugim trymestrze ehhh

Dzień dobry.
Dobrego dnia wszystkim.

Mam o 14.30, ale mam złe przeczucia.
Oby na przeczuciach się skończyło...

Dzień dobry.
Dobrego dnia wszystkim.
Ja kupilam bodziaka dla tego typka malego co juz mam go w chacie :) z napisem "Zostanę starszym bratem". Chcialabym go na święta ubrać ,zeby obwieścił tak dobra nowinę. A w zabobony tez nie wierze :p

Za mną chodził arbuz i lody, także był trip do biedry i arbuza zajadałam lodami słony karmel i biała czekolada z malinami [emoji28] p dziwo nawet mnie nie mdli [emoji28]
Ja mam ciagle ochotę na słodycze🙄na śniadanie owsianka z owocami i mlekiem owsianym ( przed ciąża nie znosiłam słodkich śniadań) a potem do końca dnia jem kabanosy i pieczywo haha😂dieta cud

reklama
Moje smaki to jogurt z granola 🤣🤣mięso nie smakuje nic nie smakuje. Soku nie dam rady pić bo mi gazuje w żołądku i ten totalny brak sił najlepiej to bym tylko leżała i spała. Nie mam siły na podstawowe czynności typu powieszenie prania czy odkurzanie też tak macie? Dla mnie tragedia bo dwójka dzieci w domu i jakoś muszę to wszystko ogarniać a nie bardzo daje rade
Czekam na drugi trymestr z utęsknieniem.

Do góry