reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

hej, hej, witam się z pracy, siedzę nad kawką i nadrabiam forum 🙊

młody w żłobku, nosiłam go do tej pory w nosidełku, ale kochany mąż załatwił ze pózniej dojeżdża do pracy i nas wozi, zebym nie musiała dżwigać.
wózkiem nie mogę go wozić, bo nie mam gdzie go póżniej zabrać, a w żłobku nie można zostawić. przydałoby się drugie auto.

dzisiaj dopiero 4+3 a czuję się jakby z 2 miesiące juz była w tej ciązy - tak szybko mi test wyszedł, możliwe że ciąża starsza, oby, to i na usg coś będzie widać :)

chciałabym zrobić betę i przyrost ale kurcze nie mam kiedy :(( labo w godzinach pracy , raz na upartego mogłabym się wyrwać, ale drugi raz już będzie podejrzane.
no nic, jakoś przetrwam z tą niewiedzą do wizyty. co ma być to będzie.

któraś z was nie robiła bety czy tylko ja taka masochistka?

ale jak głupek sikam na testy codziennie i ciemnieją więc dobry znak 😂
Ja robiłam betę przed pójściem do gin jescze, dla spokoju ducha 🔥

reklama
Dzień dobry, u mnie od rana bez mdłości ale po dwoch gryzach już mi apetyt spada, jedzenie rosnie w ustach, już wiem że tylko jedną kanapkę zjem [emoji18] druga na potem [emoji14]
Wracam do moich nawyków żywieniowych, mam nadzieję że jelita dadzą mi spokój i ogólnie lepiej się poczuję, czytałam u mamyginekolog że problemy jelitowe też mogą powodować plamienia [emoji15] może stąd one były
20210324_081910.jpeg

Ja test pozytywny 12dpo (domniemanej) beta 15dpo 85, beta 17 dpo 294, a po krwawieniu lekarz na betę mnie wysłała i to było 25dpo i beta 6900 jakoś. Wczoraj mi powiedział że ten wynik wskazuje na prawidłowo rozwijającą się ciąże i podbudowało mnie to dosyć mocno
Ja bety robilam ale tylko dwie w 10dc, pewnie zrobię jeszcze z jedną kolo 6 tc. A test zrobiłam dzisiaj i 3 dni temu tez zeby sprawdzić czy ciemnieje. I owszem ciemnieje ale nie jest jeszcze kreska tak samo ciemna jak kontrolna [emoji848]

Bo kurcze mega profesjonalnie mnie potraktował i fachowo, i jest starszy to fakt i malomowny ale na vadania Wsyzyskie od razu skierował i widzimy sie za dwa tygodnie i jakos tak czuję ze chociaż wypadałoby mu napisać wiadomośćze dziekuje za opieke i zmieniam lakarza

Nie wiem. Ja bym chyba nic nie mówiła. Po co? :)

hej, hej, witam się z pracy, siedzę nad kawką i nadrabiam forum 🙊

młody w żłobku, nosiłam go do tej pory w nosidełku, ale kochany mąż załatwił ze pózniej dojeżdża do pracy i nas wozi, zebym nie musiała dżwigać.
wózkiem nie mogę go wozić, bo nie mam gdzie go póżniej zabrać, a w żłobku nie można zostawić. przydałoby się drugie auto.

dzisiaj dopiero 4+3 a czuję się jakby z 2 miesiące juz była w tej ciązy - tak szybko mi test wyszedł, możliwe że ciąża starsza, oby, to i na usg coś będzie widać :)

chciałabym zrobić betę i przyrost ale kurcze nie mam kiedy :(( labo w godzinach pracy , raz na upartego mogłabym się wyrwać, ale drugi raz już będzie podejrzane.
no nic, jakoś przetrwam z tą niewiedzą do wizyty. co ma być to będzie.

któraś z was nie robiła bety czy tylko ja taka masochistka?

ale jak głupek sikam na testy codziennie i ciemnieją więc dobry znak 😂
hej, ja nie robilam bety w ogole :)
dzis mam pierwsze usg z wielka nadzieja ze zobacze tam maly cud :)

reklama
Do góry