reklama
napewno będzie dobrzeDziewczyny wariuje.
14.30 wizyta. Mam zle jakies mysli.
Mam wrazenie ze mnie piersi przestaly bolec.
Mila90
Fanka BB :)
Miałam ponad 1000 to pierwsza się czegoś dowiesz bo ja mam wizytę na 17A jaka mialas te bede? Na 16 ta mam wizyte.
joasiaaa
miałam w poprzedniej ciązy, lekarz mówil ze to nic niepokojącego, aczkolwiek lepiej skonsultuj,Dziewczyny a obecność ketonów w moczu oznacza coś nieprawidłowego?
Wiedzma1667
Zaciekawiona BB
Na Twoim miejscu raczej dzwoniłabym albo do swojego lekarza albo jechała do szpitala. To nie są przelewki. A wtedy Cię odrazu zbadają i podejmą decyzję. Daj znać czy wszystko ok. Trzymam kciuki.Dziewczyny, dostałam krwawienia jak na okres. Ale oprocz tego nie mam zadnych boli ani nic Jestem teraz sama w domu i nie mam jak pojechać do szpitala.ewentualnie sama ale w tej sytuacji nie wiem czy dalabym rade prowadzić samochód. Czy z tym mogę zadzwonić na 112??
Jotka_
Looooo to napewno bedziesz miala juz serduszko.. moze nawet dwa ja dwa dni po @ mialam 123.. wiec nie wroze sobie powodzenia piatkowej wizytyMiałam ponad 1000 to pierwsza się czegoś dowiesz bo ja mam wizytę na 17
a to nie jest tak ze zarodek dopiero przy 10 tys?Looooo to napewno bedziesz miala juz serduszko.. moze nawet dwa ja dwa dni po @ mialam 123.. wiec nie wroze sobie powodzenia piatkowej wizyty
Jotka_
Nie wiem .. my piszemy o 2 dniu po @ a teraz nie wiem jaka mama to nie jest tak ze zarodek dopiero przy 10 tys?
reklama
ok dziękito jest USG, na którym sprawdza się przezierność karkową. Ja mam jeszcze oprócz tego badanie z krwi pappa. 10 lat temu tego z krwi nie miałam. Nie wiem, czy dlatego że nie było, czy dlatego, że byłam młodsza. Teraz mam 37 lat.