reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

akurat w tym udanym cyklu zaopatrzyłam się w wielopak 15 sztuk 🙊 jeszcze mi z 6 zostało haha
co mi szkodzi, hobbystycznie sikam codziennie 👍

a wiecie co? w poprzedniej ciązy tak długo się nie udawało, dopiero jak kupiłam z miliard testów na zapas (no bo przecież się nie uda tak szybko) to się udało w danym miesiącu :) i teraz tak samo.
Ja mam to samo, jeszcze mi zostało z 5 testów owulacyjnych, testy ciążowe zużyłam, ale zostawiłam sobie jeden. Jeszcze za każdym razem kiedy zaopatrzę się na 🐵, czyli nakupuje podpasek itd. to zachodzę w ciążę xD

reklama
Normalnie też lubiłam dłużej pospać [emoji16]
W nocy to ja też idę na siku [emoji6] i czasami odwiedzę lodówkę [emoji1787]
Siku to ja jeszcze w nocy spaceruje robić [emoji1787] ale tez o 6 budzę się codziennie. Co jest dla mnie mega dziwne bo w normalnych warunkach wstanie o tej porze jest wyczynem. [emoji85]

aa no ja byłam u lekarza chyba tydzień po @. 4 dni wcześniej miałam betę 1800 i dopiero początek akcji serduszka.. A beta mi rosła 300% po 2 dniach więc już mogłam mieć wysoką :)
A no widzisz;) nie wiem nie wiem .. taka jestem skolowana.. mi przelozyli ta wizyte :( bo ja sama sie na 2.04 zapisalam to byloby juz napewno bez spiny wszystko ok. . A tak to teraz mam fiubzodziu w glowie i nie wiem.. dopiero ok 17 tej moge dzwonic do innej pracowni usg zeby pytan czy jakis termin sie znajdzie jeszcze na nastepny tydzien jak nie to pozostaje mi ten piatek i albo serduszko juz bedzie albo nie bedzie i bede miala niepewnosc przez święta 🙈🤣😂

A no widzisz;) nie wiem nie wiem .. taka jestem skolowana.. mi przelozyli ta wizyte :( bo ja sama sie na 2.04 zapisalam to byloby juz napewno bez spiny wszystko ok. . A tak to teraz mam fiubzodziu w glowie i nie wiem.. dopiero ok 17 tej moge dzwonic do innej pracowni usg zeby pytan czy jakis termin sie znajdzie jeszcze na nastepny tydzien jak nie to pozostaje mi ten piatek i albo serduszko juz bedzie albo nie bedzie i bede miala niepewnosc przez święta 🙈🤣😂
mj też przełożyli druga wizytę.. Mam dopiero w poniedziałek a to już będzie 8+4 a że siedzę w domu to wariuje 😅

Ja dziś mam wizytę o 18 bede w 7+3 i zobaczymy bo wcześniej widziałam tylko zagnieżdżenie zarodka więc może dziś już będzie serduszko. A tak pozatym tragicznie się czuje śpiąca, nieprzytomna brak energii i mdłości no jednym słowem 3 ciąża mnie wykańcza totalnie

reklama
Dzień dobry.
Czy któraś ma dzisiaj wizytę?
U mnie noc dupiata. Młodsza ryczała w nocy chyba z godzinę- podejrzewam koszmary.
Musiałam spać u niej w pokoju. Rano wstałam nie do życia. Dzisiaj muszę iść do pracy na kilka godzin a czuję się jak wrak. Śniadanie nie smakuje, kawa też nie. A wogole to beczeć mi się chcę jak dziecku. W sumie to nawet nie wiem czemu. @Caro666 jak tam u Ciebie po wizycie?
Dobrego dnia wszystkim.
PS. @Jotka_ też wczoraj patrzyłam na piękny pajacyk i kupiłabym ale małż mnie przystopował. Dzisiaj pójdę do tego sklepu i kupię bez jego wiedzy. Ja jestem z tych co nie wierzą w przesądy .

Do góry