reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Witam sie 6t1d . Dzis narazie kiepsko ,ale mam wrazenie ze ciut lepiej niz wczoraj. Kolana nadal bolą, ale chwilowo przynajmniej, nie czuje tego bolu w krzyżu. .

@Mila90 widzialas koleżankę co cytowalam wyżej.. 6+4 i jeszcze serducha jeszcze nie ma ... A u nas 6+3 bedzie, no takie mam obawy.. i tak sie zastanawiam bardzo co z tym zrobic wszystkim.. towarzyszy mi złość i boje sie ze się rozczaruje 😂🤣

Edit. A body na swieta dla malego juz kupione 🙈
Wiem, widziałam 🙄 próbowałam nawet podpytać czy się u mojego lekarza nic nie zmieniło i czy na przyszły tydzień nie da się jakoś umówić ale niestety bez zmian 🥴 także idę w piątek i co ma być to będzie 😉

Też nie robiłam. Testy pięknie mi ciemniały. Miałam spory zapas [emoji1787]
Nie chciałam robic bety żeby się dodatkowo nie stresować. Jakbym zaczęła z beta to pewnie na dwóch by się nie skończyło [emoji1787] Lepiej mi bez niej.

hej, hej, witam się z pracy, siedzę nad kawką i nadrabiam forum [emoji87]

młody w żłobku, nosiłam go do tej pory w nosidełku, ale kochany mąż załatwił ze pózniej dojeżdża do pracy i nas wozi, zebym nie musiała dżwigać.
wózkiem nie mogę go wozić, bo nie mam gdzie go póżniej zabrać, a w żłobku nie można zostawić. przydałoby się drugie auto.

dzisiaj dopiero 4+3 a czuję się jakby z 2 miesiące juz była w tej ciązy - tak szybko mi test wyszedł, możliwe że ciąża starsza, oby, to i na usg coś będzie widać :)

chciałabym zrobić betę i przyrost ale kurcze nie mam kiedy :(( labo w godzinach pracy , raz na upartego mogłabym się wyrwać, ale drugi raz już będzie podejrzane.
no nic, jakoś przetrwam z tą niewiedzą do wizyty. co ma być to będzie.

któraś z was nie robiła bety czy tylko ja taka masochistka?

ale jak głupek sikam na testy codziennie i ciemnieją więc dobry znak [emoji23]

Wiem, widziałam 🙄 próbowałam nawet podpytać czy się u mojego lekarza nic nie zmieniło i czy na przyszły tydzień nie da się jakoś umówić ale niestety bez zmian 🥴 także idę w piątek i co ma być to będzie 😉
Kurde no mnie to mega stresuje 🙈 ten piatek 🤣😂 zadzwonie jeszcze dziś to pracowni usg może jakis termin dopadne jeszcze na nastepng tydzien.. jak nie to trudno pojde jak osika trzęsącą sie w ten piątek.

Też nie robiłam. Testy pięknie mi ciemniały. Miałam spory zapas [emoji1787]
Nie chciałam robic bety żeby się dodatkowo nie stresować. Jakbym zaczęła z beta to pewnie na dwóch by się nie skończyło [emoji1787] Lepiej mi bez niej.
Ja bety robilam ale tylko dwie w 10dc, pewnie zrobię jeszcze z jedną kolo 6 tc. A test zrobiłam dzisiaj i 3 dni temu tez zeby sprawdzić czy ciemnieje. I owszem ciemnieje ale nie jest jeszcze kreska tak samo ciemna jak kontrolna 🤔

Kurde no mnie to mega stresuje 🙈 ten piatek 🤣😂 zadzwonie jeszcze dziś to pracowni usg może jakis termin dopadne jeszcze na nastepng tydzien.. jak nie to trudno pojde jak osika trzęsącą sie w ten piątek.
Ja to się jeszcze łudzę przez to, że miałam dosyć wysoka betę trzy dni po terminie miesiączki, a od tego czasu trochę już minęło🙈 no ale już niedługo się wyjaśni. A jeśli pójdziesz w piątek, to na którą masz wizytę?

reklama
Ja bety robilam ale tylko dwie w 10dc, pewnie zrobię jeszcze z jedną kolo 6 tc. A test zrobiłam dzisiaj i 3 dni temu tez zeby sprawdzić czy ciemnieje. I owszem ciemnieje ale nie jest jeszcze kreska tak samo ciemna jak kontrolna 🤔
szczerze to w pierwszej ciązy siknęłam chyba w 8tc i nadal nie była ciemna jak kontrolna :)

Do góry