Caro666
Fanka BB :)
Ale nie można się poddawać po 3 próbach . Mi nawet do głowy to nie przyszło znam pary które starały się 2 lata czy 10 wiadomo można się badać ale nie od razu przerywać . Ja bardziej nie wiedziałam koedy mam owulacje a pracuje na 3 zmiany wiec się często mijaliśmy . Od początku tez wiedziałam bo inaczej się czułam cały czas od momentu starania bardzo delikatnie bolał mnie brzuch miejscowo a nigdy tak nie miałam i ciagle mi się przelewałoMimo krótkiego stażu starania to juz mialam myśli by odpuścić.. Każdy widok jednej kreski bolał. Na szczęście miałam duże wsparcie u Partnera. Za trzecim razem byłam juz zrezygnowana. Spróbowaliśmy "bo może jednak" ale rozmawialiśmy,ze jak tym razem nic to przerwiemy starania i przebadamy się. Ale ten 3 raz czułam się całkowicie inaczej! Może to głupie ale czułam ze jestem w ciąży. Pierwszy test zrobiłam 3 dni przed miesiączką.. Wynik negatywny. Bardzo się zawiodłam ale czulam ze cos nie tak. Miesiączkę miałam dostać w sobotę umowilismy się z Partenerm ze test zrobimy we wtorek ale tak bardzo czułam ze juz nie wytrzymałam.Gdy miesiączką nie przyszła od razu Zrobiłam w pon. rano i juz po chwili ujrzeliśmy dwie kreski. A raczej on ujrzał..Pierwszy zobaczył ale gdy zobaczyłam jego uśmiech to od razu wiedziałam. Szczęście nie do opisania Teraz tylko czekamy na badania by mieć pewność czy wszystko w porządku..