reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
To tez prawda co do Covid, lepiej unikać. Ja pracuje w urzędzie wiec i styczność z ludźmi i jest nas dużo w Wydziale także rozumiem Twoje obawy @Fejkaaa 😊 nie ma co się męczyć, też jak mnie sciśnie to wolę się położyć...

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa,właściwie od dziś. Według aplikacji poród mam 19.11. Do lekarza dopiero za 2 tygodnie bo stwierdził ze jeszcze za wcześnie. Z Partnerem staralismy się o dziecko i za 3 razem wyszło, testy z dwoma widocznymi liniami wiec wielkie szczęście :) Teraz tylko doczekać do wizyty..Lekarz polecił brać mi kwas foliowy, czy każda z was również go bierze? To moje pierwsze dziecko i nie do końca rozumiem do czego on. A może jest tu jakaś mama która chciałaby podzielić się "doświadczeniami" i radami na priv? Szczerze mówiąc bardzo się stresuje swoja pierwsza ciąża Pozdrawiam Wszystkie mamy. 😊

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa,właściwie od dziś. Według aplikacji poród mam 19.11. Do lekarza dopiero za 2 tygodnie bo stwierdził ze jeszcze za wcześnie. Z Partnerem staralismy się o dziecko i za 3 razem wyszło, testy z dwoma widocznymi liniami wiec wielkie szczęście :) Teraz tylko doczekać do wizyty..Lekarz polecił brać mi kwas foliowy, czy każda z was również go bierze? To moje pierwsze dziecko i nie do końca rozumiem do czego on. A może jest tu jakaś mama która chciałaby podzielić się "doświadczeniami" i radami na priv? Szczerze mówiąc bardzo się stresuje swoja pierwsza ciąża Pozdrawiam Wszystkie mamy. 😊
Witaj kwas foliowy powinni się brać nawet 3 Mac przed ciąża i po . Równie biorę od dawna gdyż wpływa na układ nerwowy dziecka . Ja również test pozytywny po 3 msc ;)

Ja tez biorę kwas foliowy, mama DHA i buraka - luteina i acard z zalecenia lekarza. U nas udało się za 1 razem 🖤

ja niestety wizyta na 29 dopiero a nie miałam możliwości wcześniejszego umówienia się a wole nie ryzykować bo dużo w pracy dźwigam to odrazu wolałam isc
Ja też szłam od razu. Po pozytywnych testach. Z tym że do wizyty u gina wzięłam l4 od rodzinnego, żeby już do pracy nie iść :) lepiej iść na jakiekolwiek niż ryzykować :)

Witaj kwas foliowy powinni się brać nawet 3 Mac przed ciąża i po . Równie biorę od dawna gdyż wpływa na układ nerwowy dziecka . Ja również test pozytywny po 3 msc ;)
Dziękuje za Odpowiedź 😊 W prawdzie wiem ze w internecie można wiele znaleźć ale wolałam zapytać tutaj i mieć pewność. To moje pierwsze dziecko wiec nie chciałabym mu w żaden sposób zaszkodzić. I Gratuluje!

reklama
Ja tez biorę kwas foliowy, mama DHA i buraka - luteina i acard z zalecenia lekarza. U nas udało się za 1 razem 🖤
Gratuluje! 😊 U nas udało się dopiero za 3 ale z racji jak długo niektórzy muszą czekać to uważam ze jednak szybko nam się udało. I współczuje każdej parze która się stara i widziała negatywne.. Sama po sobie wiem jaki to zawód i stres mimo ze bardzo długo nie trwały moje starania.

Do góry