Narobiłaś mi ochoty na taką kolacje, jutro taką zjem, chyba, że do jutra smak się zmieni jak na razie śledzie są codziennie- wcześniej jadłam je moze z dwa razy w rokuMoja kolacja - hummus z ogórkiem i jajko sadzone + papryka czerwona i zielona[emoji7]Zobacz załącznik 1250843
reklama
marlena_lena
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa,właściwie od dziś. Według aplikacji poród mam 19.11. Do lekarza dopiero za 2 tygodnie bo stwierdził ze jeszcze za wcześnie. Z Partnerem staralismy się o dziecko i za 3 razem wyszło, testy z dwoma widocznymi liniami wiec wielkie szczęście Teraz tylko doczekać do wizyty..Lekarz polecił brać mi kwas foliowy, czy każda z was również go bierze? To moje pierwsze dziecko i nie do końca rozumiem do czego on. A może jest tu jakaś mama która chciałaby podzielić się "doświadczeniami" i radami na priv? Szczerze mówiąc bardzo się stresuje swoja pierwsza ciąża Pozdrawiam Wszystkie mamy.
Caro666
Fanka BB :)
Witaj kwas foliowy powinni się brać nawet 3 Mac przed ciąża i po . Równie biorę od dawna gdyż wpływa na układ nerwowy dziecka . Ja również test pozytywny po 3 mscHej dziewczyny. Jestem tu nowa,właściwie od dziś. Według aplikacji poród mam 19.11. Do lekarza dopiero za 2 tygodnie bo stwierdził ze jeszcze za wcześnie. Z Partnerem staralismy się o dziecko i za 3 razem wyszło, testy z dwoma widocznymi liniami wiec wielkie szczęście Teraz tylko doczekać do wizyty..Lekarz polecił brać mi kwas foliowy, czy każda z was również go bierze? To moje pierwsze dziecko i nie do końca rozumiem do czego on. A może jest tu jakaś mama która chciałaby podzielić się "doświadczeniami" i radami na priv? Szczerze mówiąc bardzo się stresuje swoja pierwsza ciąża Pozdrawiam Wszystkie mamy.
Ruda1993
Dzisiaj zaczęłam 64/5 według bety, a u Ciebie?
Ruda1993
Ja tez biorę kwas foliowy, mama DHA i buraka - luteina i acard z zalecenia lekarza. U nas udało się za 1 razemHej dziewczyny. Jestem tu nowa,właściwie od dziś. Według aplikacji poród mam 19.11. Do lekarza dopiero za 2 tygodnie bo stwierdził ze jeszcze za wcześnie. Z Partnerem staralismy się o dziecko i za 3 razem wyszło, testy z dwoma widocznymi liniami wiec wielkie szczęście Teraz tylko doczekać do wizyty..Lekarz polecił brać mi kwas foliowy, czy każda z was również go bierze? To moje pierwsze dziecko i nie do końca rozumiem do czego on. A może jest tu jakaś mama która chciałaby podzielić się "doświadczeniami" i radami na priv? Szczerze mówiąc bardzo się stresuje swoja pierwsza ciąża Pozdrawiam Wszystkie mamy.
Ankaa92
Ja też szłam od razu. Po pozytywnych testach. Z tym że do wizyty u gina wzięłam l4 od rodzinnego, żeby już do pracy nie iść lepiej iść na jakiekolwiek niż ryzykowaćja niestety wizyta na 29 dopiero a nie miałam możliwości wcześniejszego umówienia się a wole nie ryzykować bo dużo w pracy dźwigam to odrazu wolałam isc
Dziękuje za Odpowiedź W prawdzie wiem ze w internecie można wiele znaleźć ale wolałam zapytać tutaj i mieć pewność. To moje pierwsze dziecko wiec nie chciałabym mu w żaden sposób zaszkodzić. I Gratuluje!Witaj kwas foliowy powinni się brać nawet 3 Mac przed ciąża i po . Równie biorę od dawna gdyż wpływa na układ nerwowy dziecka . Ja również test pozytywny po 3 msc
Ankaa92
Ja też dziś 6 tydzieńDzisiaj zaczęłam 6
reklama
Gratuluje! U nas udało się dopiero za 3 ale z racji jak długo niektórzy muszą czekać to uważam ze jednak szybko nam się udało. I współczuje każdej parze która się stara i widziała negatywne.. Sama po sobie wiem jaki to zawód i stres mimo ze bardzo długo nie trwały moje starania.Ja tez biorę kwas foliowy, mama DHA i buraka - luteina i acard z zalecenia lekarza. U nas udało się za 1 razem