reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

jakie badania robiłaś? Też chyba na 31 chce wziąć ze sobą badania. W pierwszej ciąży miałam niedoczynność tarczycy więc chce to mieć chociaż jak najszybciej sprawdzone.

Ja się czuję nawet spoko tylko mega bolą mnie piersi najbardziej rano tragedia muszę trzymać jak chodzę brzuch od czasu do czasu. Ale mam jakieś źle przeczucia nie wiem.... Za dużo czytam pewnie i ta torbiel mnie martwi...

Wstaje z łóżka robić śniadanie dziecku bo zaraz 11🤯😱😱
Miłego dnia😘
Też mam dzisiaj dziwny dzień i od rana się martwię... Za dużo czytamy na tych i internetach :)

Dwa dni temu pytałam czy przestał Was boleć brzuch, a teraz znowu mnie boli... Moja przyjaciółka mi powiedziała, że każdy dzień w ciąży jest inny.
Najgorzej to chyba ze spanie. Idę spać o 19, budzę się o 4 jestem głodna, zjadam coś i idę spać dalej...
Chciałabym, żeby ten tydzień mi szybko zleciał... Dopiero 29 mam pierwsza wizytę.

reklama
Też mam dzisiaj dziwny dzień i od rana się martwię... Za dużo czytamy na tych i internetach :)

Dwa dni temu pytałam czy przestał Was boleć brzuch, a teraz znowu mnie boli... Moja przyjaciółka mi powiedziała, że każdy dzień w ciąży jest inny.
Najgorzej to chyba ze spanie. Idę spać o 19, budzę się o 4 jestem głodna, zjadam coś i idę spać dalej...
Chciałabym, żeby ten tydzień mi szybko zleciał... Dopiero 29 mam pierwsza wizytę.
ja znowu wmuszam w siebie jedzenie... Nie to że mam mdłości ja nie mam jakoś apatytu. Wcześniej potrafiłam zjeść 4 kromki chleba na raz teraz zjem malutkie 2 i mi w buzi rośnie. Nie jestem głodna muszę w siebie wmuszac... I spanie mnie dobija ja chodzę spać ok 1 w nocy wcześniej nie mogę zasnąć za to śpię do 9/ 10 i w dzień 20 minutową popołudniowa drzemka musi być;)

Ja idę do lekarza we wtorek buc może jeszcze serduszko nie będzie bić bo ciężko mi wyliczyć ale mam nadzieje ze l4 mi da od razu bo pracuje w warunkach nie korzystnych dla zdrowia . Ktoś z was od razu we wczesnej ciąży poszedł na l4 ?

Łącze się w bólu. Chyba za dużo czytam internetow i nakręcam się niepotrzebnie 😤 Twoja przyjaciółka ma racje - każda ciąża i każdy dzień jest inny.

Ja, mam z powodu krwawienia,okazało ze jest krwiak dosyć spory
Ja idę do lekarza we wtorek buc może jeszcze serduszko nie będzie bić bo ciężko mi wyliczyć ale mam nadzieje ze l4 mi da od razu bo pracuje w warunkach nie korzystnych dla zdrowia . Ktoś z was od razu we wczesnej ciąży poszedł na l4 ?

Mam tak samo z bólem, dzieki Bogu krwawienie ustało, biorę nospe i magnez i sporo leżę i mówię sobie ze to przez to że fasolka rośnie, we wtorek juz powinno być widać zarodek, boje sie okropnie że go nie bedzie [emoji33]

Mam tak samo z bólem, dzieki Bogu krwawienie ustało, biorę nospe i magnez i sporo leżę i mówię sobie ze to przez to że fasolka rośnie, we wtorek juz powinno być widać zarodek, boje sie okropnie że go nie bedzie [emoji33]
to teraz był sam pęcherzyk tak? A który miałaś tydzień na USG? Przepraszam pewnie pisałaś ale ciężko zapamiętać

ja zawiesiłam masaze na czas nieokreślony ale myślę czy nie wrócić jak teraz spoko się czuję... Nie wiem tylko czy jak jest torbiek to trzeba się oszczędzać... Jakaś liona była ta doktor 250zl wydalam a ona moje USG opisała jednym zdaniem i nic mi nie wytłumaczyła tylko żeby za 2tyg przyjsc

Mam to samo. Jak dużo czytam internetów to się martwię i doszukuje niepokojących objawów.
Dlatego kupiłam książkę i sobie czytam aktualny tydzień w którym jestem. I to mnie troszeczkę uspokaja.
Za dużo informacji działa na mnie negatywnie. Dodatkowo cześć z nich wyklucza siebie nawzajem.

Mój ginekolog prowadząc w pandemii ciążę koleżanki od pierwszej wizyty proponował jej L4. A to nie jedyny taki przypadek wśród znajomych w ostatnim czasie.
Myślę że skoro warunki szkodliwe to bez problemu Ci wypisze [emoji1696]

reklama
Do góry