reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Jak najpóźniej [emoji6]
Dziewczyny w którym tc chcecie ogłosić najbliższym radosną nowinę? :)
U mnie w kolejności najpierw dowiedziała się moja dentystka [emoji1787] potem siostra bo się domyśliła i niemąż. Póki co nie chcemy tej listy wydłużać
U mnie wie tylko partner i moja mama [emoji3526] reszta dowie się po 1 USG
To by było optymalnie [emoji1787]
Ja to najlepiej w 9tym miesiącu [emoji1787]

reklama
Skąd się takie miernoty biorą[emoji849][emoji849]
Ważne że fasolka piękna i serduszko jak tralala. Gratuluje kochana[emoji3590][emoji8]
Dzień się jeszcze nie skończył ale chyba mogę odtrąbić sukces ;)
Serduszko 164 uderzenia na minutę ,”gadzina” ma już 1.7cm, wiek ciąży 8t1d.
Co prawda trafiłam na strasznego buraka, który na moje pytanie czy wszystko wygląda ok odpowiedział tylko - "ja tylko stwierdzam ciąże, ciąża żywa " ;) więc więcej pytań już nie miałam :d

Witaj na pokładzie. . Ja przechodziłam covid przez ostatnie 2,5 tygodnia. Moją gin kazała mi się nic nie martwić. Więc spokojnie.
Cześć wszystkim [emoji4] melduję się na pokładzie listopadowych mam. Moja pierwsza ciąża, póki co potwierdzona tylko testem. Pierwsza wizyta 31.03. Z moich wyliczeń 5 tydzień [emoji307] czuję się dobrze. Moja jedyna obawa to przebyty covid od 28.02. Tak więc w dniu zagnieżdżenia zarodka i jakiś czas po na pewno jeszcze byłam chora (przebieg bardzo delikatny). Mam nadzieję, że w tym czasie nie miało to żadnego wpływu.
Pozdrawiam cieplutko[emoji253]

Hej, mam pytanie o "dziwne objawy"- obudziłam się rano z takim dziwnym uczuciem w jednym oku i trochę podwójnym widzeniem? Nie wiem jak to opisać, ni to zamane, no to rozmazane.. I tak delikatnie mnie to oko pobolewa? Miała któraś tak?

Hej, mam pytanie o "dziwne objawy"- obudziłam się rano z takim dziwnym uczuciem w jednym oku i trochę podwójnym widzeniem? Nie wiem jak to opisać, ni to zamane, no to rozmazane.. I tak delikatnie mnie to oko pobolewa? Miała któraś tak?
A bierzesz magnez? Mi takie różne objawy (drętwienie i prąd w nogach, mroczki) przechodzą jeśli utrzymuje trzy tabletki dziennie. Jak nie wezmę w ogóle to w nocy się budzę bo takie prady mi po nogach biegają :)

Gratulacje[emoji3590]
Kochane No muszę się pochwalić bo nie wytrzymam. Strasznie się bałam ze coś jest nie tak i udało mi się umówić wizytę na dzisiaj żeby się uspokoic bo od rana miałam strasznie głupie myśli o pustych jajach płodowych i o innych...
Zobaczyłam zarodek! Ale jeszcze cudowniejszym widokiem było bijace serduszko [emoji7] strasznie się cieszę

Zobacz załącznik 1250255

A bierzesz magnez? Mi takie różne objawy (drętwienie i prąd w nogach, mroczki) przechodzą jeśli utrzymuje trzy tabletki dziennie. Jak nie wezmę w ogóle to w nocy się budzę bo takie prady mi po nogach biegają :)
Brałam do czwartku -6 tabletek na skurcze w brzuchu, wczoraj mi sie skończył i zapomniałam ogarnąć. Może to faktycznie to

reklama
Kurde dziewczyny jest Was już tyle, że nie ogarniam towarzystwa[emoji1787]
@nimitii @Mag @Krakowianka89 jak się dzisiaj czujecie?
Ja o dziwo bardzo dobrze, otworzyłam lodówkę i pożarłam paprykarz szczeciński a dodam że nie specjalnie go lubiłam do dzisiaj[emoji1787]mój małż spojrzał i powiedział "źle że mną skoro już wyżerasz moje smakołyki" [emoji1787]
Ja we wtorek wizyta. Wczoraj zrobiłam badania więc już z kompletem idę i mam nadzieję że założy mi kartę.

Do góry