reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam sie 5t4d. Dopiero mam chwile to podczytalam Was. Opierdzieliłam od rana cala chate na błysk, bo oczekujemy dzis gosci urodzinowych. I teraz padam na ryło... Rano juz sil nie mialam a teraz to wogole detka jestem i poszla bym spac, ale młody śpi to wykorzystuje czas na relaks i nadaje w wanny 🙈. Jeszcze musze podloge w kuchni ogarnąć,ale czekam aż wstanie:p mezowi juz wystawiłam fure śmieci do wyniesienia 😁🤣 zmeczona ale zadowolona. Milej soboty dziewczynki :*

reklama
Witam sie 5t4d. Dopiero mam chwile to podczytalam Was. Opierdzieliłam od rana cala chate na błysk, bo oczekujemy dzis gosci urodzinowych. I teraz padam na ryło... Rano juz sil nie mialam a teraz to wogole detka jestem i poszla bym spac, ale młody śpi to wykorzystuje czas na relaks i nadaje w wanny 🙈. Jeszcze musze podloge w kuchni ogarnąć,ale czekam aż wstanie:p mezowi juz wystawiłam fure śmieci do wyniesienia 😁🤣 zmeczona ale zadowolona. Milej soboty dziewczynki :*
matko zazdroszczę że masz moc. Ja mam zadyszki. Ogarnęłam kuchnie i sypialnie teraz siedzę bo brzuch mnie ciagnie i jestem wykończona a nawet połowa nir zrobiona 😞☹️😭😭😭

Ja wczoraj sprzątałam, to jak stara babcia. Schody zamiatalam na dwa razy. W połowie musiałam usiąść i dosłownie odsapnąć. Jejku, te mdłości są okropne... Oszaleje.

Ja też rano mam nawet sporo energii ale koło 12 już czuję spadek mocy...
Miłej niedzieli! :)

Chyba jednak się nie da prywatnego wątku utworzyć tu na forum.
Z tego co wiem to da się, moderatorki muszą z tym się zgłosić do AniaSlu z listą nicków które chcą być w prywatnym. Oczywiście też jestem za! [emoji2772]

A my dziś oddaliśmy syna do dziadków i przyjechaliśmy po kebsa [emoji87] chodził za mną od wczoraj:) a potem do sklepu ogrodniczego bo planujemy z mężem wziąć się konkretnie za nasz teren zeby było gdzie przyjemnie czas spędzać jak znów wymyślą jakieś lockdowny[emoji849]
A wieczorem przychodzą znajomi także będzie jeszcze trochę do ogarnięcia.
Czuje się na szczęście póki co dobrze, czasem mdli i czasem kręci się w głowie jak coś za szybko chce działać, ale poza tym jest ok :) oby tak było już do końca :) milego weekendu mamusie [emoji254][emoji2530][emoji259][emoji274][emoji847]

reklama
Do góry