reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam Was mamusie , ja termin na 11.11.2021 😁 beta pieknie rośnie :) jestem dobrej myśli pomimo APS . Obecnie jestem na acardzie 150 mg i neoparin 60mg + witaminy dla ciężarnych. Obecnie nadwrażliwe piersi, nietolerancja dymu papierosowego, meega zaparcia pomimo picia 2.5 litra wody🤣😁 i najważniejsze zachcianka na zupe szpinakową 🤣🤣żre codziennie 😁
Witaj! A który masz tydzień?

O A jak robisz zupę szpinakowa? Narobiłaś mi smaka 😂

reklama
Ja zaszłam że stosunku w dniu w którym pojawił się śluz płodny. Więc może jest szansa [emoji1696] trzymam kciuki.
Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia [emoji3064]
Zajebiscie [emoji16][emoji7] i oby tak dalej
Dziewczyny kochane jest zarodek z bijącym serduszkiem, rycze jak bóbr ze szczescia!!!![emoji24][emoji24]

Witam się dzisiaj u mnie 4t4d
Matko jak ja Wam zazdroszczę tego snu ja w nocy mam problem żeby spac... Brzuch mnie bardziej boli niż w dzień jakieś głupoty mi się śnią dzisiaj uciekałam po lesie przed jakimiś zoombie co cieli mnie nożem a rany leczył tylko żółty kwiat ( nic nie biorę żeby nie było hahah) do tego snily mi się wupadajace żeby mleczne ***** nawet kotu wypadł oszaleje... Wkręcam sobie jakaś ciążę pozamaciczna bo dzisiaj bardzo bolał mnie jajnik wcześniej tak nie miałam... I zamiast objawów ciazowych pogłębiły się moje objawy z głowy haha czyli lęk, panika... Wymyślam i oczekuję tragedii... Oj ciezki czas...
Wczoraj też napisałam wiadomości do moich pacjentów że musimy się wstrzymać z masazami bo nie będę teraz łóżka (26kg) nosić po piętrach.

Asia bier awans bier;))
Faktycznie te powtarzające się imiona na początku możemy się mylić ale myślę że jak później każda powie więcej o sobie to jakos damy radę;)
Weronika czekam na super wieści od ginekologa;)
Ja jade do gin na 18 ale tylko prosić o opiekę w ciąży haha także trzymajcie kciuki oby mnie wziela
I też śnią się przeróżne głupoty w pierwszej ciąży miałam podobnie przeszło gdzieś w drugim trymestrze
To chyba normalne ja tez się martwię myśle ze jeszcze długo będę ale każda mama się martwi czy wszystko ok ... ja właśnie mogę dostać w każdej chwili wiec się boje . Jutro pojadę na ta beta dla świetego spokoju
Super dobre wiadomości !![emoji3590]
Równiez dołączam się do gratulacji [emoji7]
Super wiadomość [emoji847][emoji847]
Tak, zdecydowanie musimy zarażać się pozytywnym myśleniem :)
Zresztą mamy kolejne serduszko dzisiaj, więc jest się z czego cieszyć! [emoji3059]
Jestem tego samego zdania trzeba myśleć pozytywnie [emoji846]

Pocieszylas mnie. Ja jestem umówiona z dietetyczką na przyszły czwartek ale dzisiaj jest masakra. Zrobiłam smoothie z owoców i jogurtu pije ale to nie pomaga. Oby jutro było lepiej
Ja tak miałam kilka dni temu, próbowałam coś przegryzać w momencie jak się zaczynało i przechodziło [emoji846] jadłam różne rzeczy od białkowych, przez kilka orzechów, wafel ryżowy i jakoś udało się pokonać to uczucie, a w tym tygodniu już jest lepiej i nie mam takiego efektu [emoji6]

reklama
Do góry