reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja niestety się wypisuje 😔 mimo pozytywnych testów (niewyraźne linie, ale były w testach kilku różnych firm) dziś, dzień przed @ zaczęłam krwawić. Może następnym razem.

trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki i spokojnej ciąży ❤️
O nieeee.. kurde ale moze to jeszcze nie koniec moze masz poprostu jakies plamienie.. moze zaraz przejdzie :(
Przebijam, ja 98 ;)
Kurde ja pamietam jak z pierwszym synem bylam takim gowniakiem😂🤣 ja 22 lata a reszta juz takie 30+ 🤣😂 pocieszam sie ze jeszcze do sierpnia dwojka z przodu😂🤣
Dziewczyny kochane jest zarodek z bijącym serduszkiem, rycze jak bóbr ze szczescia!!!!😭😭
Widzisz Weru. ❤️
Powiedzial ze to moze byc zwykly objaw ciazy, zapomnialam dopytac o magnez, ale laski biora magne b6

A ja chyba najstarsza :) rocznik 80- a może ktoś jeszcze z dojrzałych mamusiek? A na dodatek moja pierwsza ciąża - jestem przeszczęśliwa i dobrej myśli...
Słuchaj a czy wiek jest az tak ważny? Bedziesz zaje***ą mamusią 😘

Ja w pierwszej ciazy miałam 23kata pamiętam jak na początku trafiłam do szpitala i położona do mnie z tekstem "boże dziecko kto Ci to zrobił" Ja mówię mąż hahaha
Albo jak przyszedł lekarz na rozmowę wygonił mi chłopa i mnie pociesza pyta się a ten chłopak co tak przychodzi a ja mówię to mój mąż haha na to on ojej to niech wejdzie😂😂😂
(Mam 158 i 43kg) do tej pory jak mnie widzą z synek to pytają czy to mój brat. Kiedyś wychodzę z palcu zabaw w rękach zabawki młody się ciągnie mówię chodź synek chodź na to starszy pan się odwraca i z tekstem "no i po co dziecko Ci to było w tym wieku" Hahah

Ja w pierwszej ciazy miałam 23kata pamiętam jak na początku trafiłam do szpitala i położona do mnie z tekstem "boże dziecko kto Ci to zrobił" Ja mówię mąż hahaha
Albo jak przyszedł lekarz na rozmowę wygonił mi chłopa i mnie pociesza pyta się a ten chłopak co tak przychodzi a ja mówię to mój mąż haha na to on ojej to niech wejdzie😂😂😂
(Mam 158 i 43kg) do tej pory jak mnie widzą z synek to pytają czy to mój brat. Kiedyś wychodzę z palcu zabaw w rękach zabawki młody się ciągnie mówię chodź synek chodź na to starszy pan się odwraca i z tekstem "no i po co dziecko Ci to było w tym wieku" Hahah
No to masz nieźle! . Ja o tej pory jak rozmawiam z pacjentami to sa zaskoczeni ze ja taka mloda i mam juz dziecko i to takie duże! 🤣😂 A ja i tak przelamalam stereotyp rodzinny bo juz sara bylam jak urodziłam.. bo mnie matka miala w wieku 19, babcia ja 20 a prababcia babcie 17 😂🤣 a druga babcia do 22 lat to juz miala 3 synow🤣😂

reklama
Do góry