reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja niestety się wypisuje 😔 mimo pozytywnych testów (niewyraźne linie, ale były w testach kilku różnych firm) dziś, dzień przed @ zaczęłam krwawić. Może następnym razem.

trzymam za Was wszystkie bardzo mocno kciuki i spokojnej ciąży ❤️
O nieeee.. kurde ale moze to jeszcze nie koniec moze masz poprostu jakies plamienie.. moze zaraz przejdzie :(
Przebijam, ja 98 ;)
Kurde ja pamietam jak z pierwszym synem bylam takim gowniakiem😂🤣 ja 22 lata a reszta juz takie 30+ 🤣😂 pocieszam sie ze jeszcze do sierpnia dwojka z przodu😂🤣
Dziewczyny kochane jest zarodek z bijącym serduszkiem, rycze jak bóbr ze szczescia!!!!😭😭
Widzisz Weru. ❤️
Powiedzial ze to moze byc zwykly objaw ciazy, zapomnialam dopytac o magnez, ale laski biora magne b6

A ja chyba najstarsza :) rocznik 80- a może ktoś jeszcze z dojrzałych mamusiek? A na dodatek moja pierwsza ciąża - jestem przeszczęśliwa i dobrej myśli...
Słuchaj a czy wiek jest az tak ważny? Bedziesz zaje***ą mamusią 😘

Ja w pierwszej ciazy miałam 23kata pamiętam jak na początku trafiłam do szpitala i położona do mnie z tekstem "boże dziecko kto Ci to zrobił" Ja mówię mąż hahaha
Albo jak przyszedł lekarz na rozmowę wygonił mi chłopa i mnie pociesza pyta się a ten chłopak co tak przychodzi a ja mówię to mój mąż haha na to on ojej to niech wejdzie😂😂😂
(Mam 158 i 43kg) do tej pory jak mnie widzą z synek to pytają czy to mój brat. Kiedyś wychodzę z palcu zabaw w rękach zabawki młody się ciągnie mówię chodź synek chodź na to starszy pan się odwraca i z tekstem "no i po co dziecko Ci to było w tym wieku" Hahah

Ja w pierwszej ciazy miałam 23kata pamiętam jak na początku trafiłam do szpitala i położona do mnie z tekstem "boże dziecko kto Ci to zrobił" Ja mówię mąż hahaha
Albo jak przyszedł lekarz na rozmowę wygonił mi chłopa i mnie pociesza pyta się a ten chłopak co tak przychodzi a ja mówię to mój mąż haha na to on ojej to niech wejdzie😂😂😂
(Mam 158 i 43kg) do tej pory jak mnie widzą z synek to pytają czy to mój brat. Kiedyś wychodzę z palcu zabaw w rękach zabawki młody się ciągnie mówię chodź synek chodź na to starszy pan się odwraca i z tekstem "no i po co dziecko Ci to było w tym wieku" Hahah
No to masz nieźle! . Ja o tej pory jak rozmawiam z pacjentami to sa zaskoczeni ze ja taka mloda i mam juz dziecko i to takie duże! 🤣😂 A ja i tak przelamalam stereotyp rodzinny bo juz sara bylam jak urodziłam.. bo mnie matka miala w wieku 19, babcia ja 20 a prababcia babcie 17 😂🤣 a druga babcia do 22 lat to juz miala 3 synow🤣😂

reklama
Do góry