Ja właśnie bylam równo w 6 tygodniu od ostatniej miesiączki aby w ogóle potwierdzić ciążę i na usg byl widoczny sam pecherzyk ciążowy, dlatego troszkę sie martwię, bo naczytałam sie o pustych pęcherzykach ciążowych . Następna wizyta za tydzieńJa sie zapiasalam skromnie na 7+3 ale najlepiej isc tak po 6 tygodniu wtedy już powinno byc widac serduszko
reklama
Malinowysok
Fanka BB :)
Klapka
Zaciekawiona BB
Ja idę jutro, będzie 5t+5. Byłam tydzień temu bo spanikowałam złym przyrostem bety i gin kazał przyjść za tydzień żeby sprawdzić czy chociaż pęcherzyk się pojawił.Ja właśnie bylam równo w 6 tygodniu od ostatniej miesiączki aby w ogóle potwierdzić ciążę i na usg byl widoczny sam pecherzyk ciążowy, dlatego troszkę sie martwię, bo naczytałam sie o pustych pęcherzykach ciążowych . Następna wizyta za tydzień
Emilcia88
Trzymam kciukiJa idę jutro, będzie 5t+5. Byłam tydzień temu bo spanikowałam złym przyrostem bety i gin kazał przyjść za tydzień żeby sprawdzić czy chociaż pęcherzyk się pojawił.
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
nic mi nie mów. Kilka tygodni temu zamówiłam na allegro nasza ulubioną kawę i nie mogę jej pić. Nie mam ochoty i mnie mdli, jak skradne mężowi łyka. Tak samo czekolada. Przyniósł moja ulubiona,. Z całymi orzechami. I tak tylko spojrzałam. Równie dobrze mogłaby być z plastiku Za to mam zachcianki z zdrowe rzeczy. Np pomidory, jajka, awokado.A juz najgorsze jest slodkie, bo chce wracac.. czekolada nie jest mi pisana moja ulubiona kawka milkowa jest beeee
Wiem że to może nie być śmieszne ale w sumie rozśmieszyło mnie
Ja w pierwszej ciazy miałam 23kata pamiętam jak na początku trafiłam do szpitala i położona do mnie z tekstem "boże dziecko kto Ci to zrobił" Ja mówię mąż hahaha
Albo jak przyszedł lekarz na rozmowę wygonił mi chłopa i mnie pociesza pyta się a ten chłopak co tak przychodzi a ja mówię to mój mąż haha na to on ojej to niech wejdzie[emoji23][emoji23][emoji23]
(Mam 158 i 43kg) do tej pory jak mnie widzą z synek to pytają czy to mój brat. Kiedyś wychodzę z palcu zabaw w rękach zabawki młody się ciągnie mówię chodź synek chodź na to starszy pan się odwraca i z tekstem "no i po co dziecko Ci to było w tym wieku" Hahah
tez mam na zdrowe rosol, twarozek, marchewka. Na cukier w ogole nie mam ochoty.nic mi nie mów. Kilka tygodni temu zamówiłam na allegro nasza ulubioną kawę i nie mogę jej pić. Nie mam ochoty i mnie mdli, jak skradne mężowi łyka. Tak samo czekolada. Przyniósł moja ulubiona,. Z całymi orzechami. I tak tylko spojrzałam. Równie dobrze mogłaby być z plastiku Za to mam zachcianki z zdrowe rzeczy. Np pomidory, jajka, awokado.
Nie wiem jak Ty uważasz ale moje zdanie jest takie, że każdy mający chociaż odrobinę kultury osobistej nie powinien nazywać kogoś "gówniakiem". Dla mnie to niepojęte.Kurde ja pamietam jak z pierwszym synem bylam takim gowniakiem ja 22 lata a reszta juz takie 30+ pocieszam sie ze jeszcze do sierpnia dwojka z przodu
Malinowysok
Trzymam kciuki!Ja idę jutro, będzie 5t+5. Byłam tydzień temu bo spanikowałam złym przyrostem bety i gin kazał przyjść za tydzień żeby sprawdzić czy chociaż pęcherzyk się pojawił.
Jak Ja Wam zazdroszczę tego, że chce się Wam zdrowego. Ja też nie mam ochoty na słodkie ale za to bardzo na mięso i ewentualnie tuńczyka.tez mam na zdrowe rosol, twarozek, marchewka. Na cukier w ogole nie mam ochoty.
reklama
Ania936
nic mi nie mów. Kilka tygodni temu zamówiłam na allegro nasza ulubioną kawę i nie mogę jej pić. Nie mam ochoty i mnie mdli, jak skradne mężowi łyka. Tak samo czekolada. Przyniósł moja ulubiona,. Z całymi orzechami. I tak tylko spojrzałam. Równie dobrze mogłaby być z plastiku Za to mam zachcianki z zdrowe rzeczy. Np pomidory, jajka, awokado.
Ale wam zazdroszczę, ja to mam ochotę na chipsy, KFC... Dzisiaj zjadłam pół paczki pierogów ruskich, ogólnie coś słonego musi być i to najlepiej baaardzo Przyznam się wam że dzisiaj sobie pozwoliłam na chipsy jeszcze, ale cebulowe były, a w sumie chipsy to ziemniaki Dobra nie tłumaczę się, od jutra tylko zdrowe rzeczytez mam na zdrowe rosol, twarozek, marchewka. Na cukier w ogole nie mam ochoty.