reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia 🥺
Miałaś potwierdzona owu? Może się przesunęła. Najlepiej idź na betę, może to coś wyjaśni 😉

Mnie się wydaję też ze to jajnik bo nie boli nic na cipką, tylko po bokach i wyżej
Mnie w tamtym tygodniu kłuł lewy jajnik ( trochę mocniej niż na okres ) ostatnie dwa dni prawy mi lekko doskwierał. Dziś czuje lekkie napięcie po środku jakby pod pępkiem. Ale czasem mam wrażenie że niektóre skurcze to po prostu przez stres

To Mnie właśnie po bokach jalby jajka i wyżej, nie wiem moze to jelita, boli bardziej jak jestem glodna [emoji28] jak zjem to mija, ale jak zjem to na wymioty zbiera [emoji28]
mnie typowo sam ból taki trójkącik nad sama cipka;) no i pachwiny. Czasem mnie kłuje okolica pępka ale ja mam rozejście prostego i kamienie w pęcherzyku żółciowym.

reklama
Miałaś potwierdzona owu? Może się przesunęła. Najlepiej idź na betę, może to coś wyjaśni 😉
U ginekologa nie, właśnie od 9 cyklu umówiłam się na monitoring a on nie przychodzi 😉zrobiłam test owulacyjny i wyszedł peak w 15dc, zawsze udaje mi się go wychwycić, z tym że śluz płodny pojawił się później 🤷🏻‍♀️

Do góry