reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Witam Was mamusie , ja termin na 11.11.2021 😁 beta pieknie rośnie :) jestem dobrej myśli pomimo APS . Obecnie jestem na acardzie 150 mg i neoparin 60mg + witaminy dla ciężarnych. Obecnie nadwrażliwe piersi, nietolerancja dymu papierosowego, meega zaparcia pomimo picia 2.5 litra wody🤣😁 i najważniejsze zachcianka na zupe szpinakową 🤣🤣żre codziennie 😁
Witaj! A który masz tydzień?

O A jak robisz zupę szpinakowa? Narobiłaś mi smaka 😂

reklama
Ja zaszłam że stosunku w dniu w którym pojawił się śluz płodny. Więc może jest szansa [emoji1696] trzymam kciuki.
Cześć dziewczyny, przychodzę do Was z pytaniem, obecnie jestem w 8 cyklu starań dziś 34dc przy cyklach 28-29 dniowych, testy negatywne w dniu spodziewanej @ i dwa dni później...Czy, któreś z Was też wychodziły testy negatywne po terminie a mimo tego były w ciąży? W sumie nie wiem czemu piszę, chyba potrzebuję trochę wsparcia [emoji3064]
Zajebiscie [emoji16][emoji7] i oby tak dalej
Dziewczyny kochane jest zarodek z bijącym serduszkiem, rycze jak bóbr ze szczescia!!!![emoji24][emoji24]

Witam się dzisiaj u mnie 4t4d
Matko jak ja Wam zazdroszczę tego snu ja w nocy mam problem żeby spac... Brzuch mnie bardziej boli niż w dzień jakieś głupoty mi się śnią dzisiaj uciekałam po lesie przed jakimiś zoombie co cieli mnie nożem a rany leczył tylko żółty kwiat ( nic nie biorę żeby nie było hahah) do tego snily mi się wupadajace żeby mleczne ***** nawet kotu wypadł oszaleje... Wkręcam sobie jakaś ciążę pozamaciczna bo dzisiaj bardzo bolał mnie jajnik wcześniej tak nie miałam... I zamiast objawów ciazowych pogłębiły się moje objawy z głowy haha czyli lęk, panika... Wymyślam i oczekuję tragedii... Oj ciezki czas...
Wczoraj też napisałam wiadomości do moich pacjentów że musimy się wstrzymać z masazami bo nie będę teraz łóżka (26kg) nosić po piętrach.

Asia bier awans bier;))
Faktycznie te powtarzające się imiona na początku możemy się mylić ale myślę że jak później każda powie więcej o sobie to jakos damy radę;)
Weronika czekam na super wieści od ginekologa;)
Ja jade do gin na 18 ale tylko prosić o opiekę w ciąży haha także trzymajcie kciuki oby mnie wziela
I też śnią się przeróżne głupoty w pierwszej ciąży miałam podobnie przeszło gdzieś w drugim trymestrze
To chyba normalne ja tez się martwię myśle ze jeszcze długo będę ale każda mama się martwi czy wszystko ok ... ja właśnie mogę dostać w każdej chwili wiec się boje . Jutro pojadę na ta beta dla świetego spokoju
Super dobre wiadomości !![emoji3590]
Równiez dołączam się do gratulacji [emoji7]
Super wiadomość [emoji847][emoji847]
Tak, zdecydowanie musimy zarażać się pozytywnym myśleniem :)
Zresztą mamy kolejne serduszko dzisiaj, więc jest się z czego cieszyć! [emoji3059]
Jestem tego samego zdania trzeba myśleć pozytywnie [emoji846]

Pocieszylas mnie. Ja jestem umówiona z dietetyczką na przyszły czwartek ale dzisiaj jest masakra. Zrobiłam smoothie z owoców i jogurtu pije ale to nie pomaga. Oby jutro było lepiej
Ja tak miałam kilka dni temu, próbowałam coś przegryzać w momencie jak się zaczynało i przechodziło [emoji846] jadłam różne rzeczy od białkowych, przez kilka orzechów, wafel ryżowy i jakoś udało się pokonać to uczucie, a w tym tygodniu już jest lepiej i nie mam takiego efektu [emoji6]

reklama
Do góry