reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja biorę bo jest polecana :) ginekolog mówiła, że jest ok

Milena :)

Uważajcie na nicki bo można się pomylić :D
Mila90
Mila09
Dwie Mileny zaciążone w podobnym czasie, ok 1-2tyg różnicy 😁 co za zbieg okoliczności, co nie? 😉
Swoją drogą to faktycznie podobne rzeczy u nas będą bo niewielka różnica czasu u nas 🙈

reklama
Witam się dzisiaj u mnie 4t4d
Matko jak ja Wam zazdroszczę tego snu ja w nocy mam problem żeby spac... Brzuch mnie bardziej boli niż w dzień jakieś głupoty mi się śnią dzisiaj uciekałam po lesie przed jakimiś zoombie co cieli mnie nożem a rany leczył tylko żółty kwiat ( nic nie biorę żeby nie było hahah) do tego snily mi się wupadajace żeby mleczne ***** nawet kotu wypadł oszaleje... Wkręcam sobie jakaś ciążę pozamaciczna bo dzisiaj bardzo bolał mnie jajnik wcześniej tak nie miałam... I zamiast objawów ciazowych pogłębiły się moje objawy z głowy haha czyli lęk, panika... Wymyślam i oczekuję tragedii... Oj ciezki czas...
Wczoraj też napisałam wiadomości do moich pacjentów że musimy się wstrzymać z masazami bo nie będę teraz łóżka (26kg) nosić po piętrach.

Asia bier awans bier;))
Faktycznie te powtarzające się imiona na początku możemy się mylić ale myślę że jak później każda powie więcej o sobie to jakos damy radę;)
Weronika czekam na super wieści od ginekologa;)
Ja jade do gin na 18 ale tylko prosić o opiekę w ciąży haha także trzymajcie kciuki oby mnie wziela

No właśnie trochę się obawiam tego, że człowiek będzie musiał samemu wszytsko ogarniać, bo z ich strony na dużą pomoc nie liczę w początkowych etapach ciąży. Znalazłam w mojej okolicy jeden ośrodek. Który właśnie wykonuje usg we wczesnych tygodniach, ale nic nie wspominali t o badaniach krwi. A gdzie mieszkasz? Bo ja w Londynie
Hej dziewczyny, ja tez z Uk 😉 tydzien temu wypelnilam specjalna forme i przeslalam do mojego szpitala,odnosnie ciazy, a dzis juz mam miec telefon od poloznej- jestem 5t6d. Natalia moze w taki sposob uda Ci sie szybciej z nimi skontaktowac? Pozdrawiam 😊

U mnie dziś jakiś ciężki dzień. Wczoraj idealnie, pełna życia i dobrych myśli a dziś dno i wodorosty.. Cały czas myślę a co jeśli jednak okres przyjdzie (ok 9 dni temu powinnam dostać) albo że ciąża nie rozwija się prawidłowo tylko to "puste jajo". Ehh te wahania nastroju mnie wykończą.

Ja znów na pewno pojde od razu na l4 jest wszystko będzie dobrze . Niestety pracuje na 3 zmiany w warunkach nie dla ciężarnych bo wśród oparów lutowniczych rozpuszczalników i rożnej chemi ... na dodatek czasami trzeba stać 8 h ...

Ja również Asia polecAm
Awans bo faktycznie większa kasa no i myśle ze bedziesz o wiele szczęśliwsza a maluszek to czuje a gdy nie weźmiesz bedziesz żałować i rozmyślać a może mogłam ....

U mnie dziś jakiś ciężki dzień. Wczoraj idealnie, pełna życia i dobrych myśli a dziś dno i wodorosty.. Cały czas myślę a co jeśli jednak okres przyjdzie (ok 9 dni temu powinnam dostać) albo że ciąża nie rozwija się prawidłowo tylko to "puste jajo". Ehh te wahania nastroju mnie wykończą.
Wiem , ze kazdej z nas jest ciezko w to uwierzyc, ale staraj sie myslec pozytywnie 😉

To chyba normalne ja tez się martwię myśle ze jeszcze długo będę ale każda mama się martwi czy wszystko ok ... ja właśnie mogę dostać w każdej chwili wiec się boje . Jutro pojadę na ta beta dla świetego spokoju

Dzień dobry nieśmiało się przywitam i ja. Obecnie 5+3, wczoraj wylądowałam u gina bo pojawiło sie brązowe brudzenie/plamienie, uspokoił mnie bo powiedział ze szyjka czysta nic nie krwawi, pecherzyk miał 0.65cm, jeszcze malutki, mam wrócić za 2 tygodnie. chciałam isc pozniej ale to plamienie... plus dwie CB( druga od początku na progesteronie ale nic nie pomógł) jutro wybieram się kontrolnie na betę, (pierwsza 15dpo była 85, druga 17dpo 294), ogólnie ciąża wysokiego ryzyka, ciagle boli mnie podbrzusze:( trzeba liczyć sie z każdym scenariuszem, od początku na duphastonie, od wczoraj zwiększona dawka do 3x1. Plus acard 150 (pai1) i od wczoraj zastrzyki z flexoperyny (czy jakoś tak to się pisze), niedoczynność i hashimoto... no to tyle u mnie. Od wczoraj sobie chliptam bo przykro mi że ze mną tak jest, ale nic nie mogę zrobić. Jedyne to mogę mieć nadzieję że będzie dobrze [emoji173]
Witam serdecznie przyszłe mamusie i 3mam mocno kciukasy za Wasze fasolki [emoji173]

reklama
Mam dokładnie to samo.. raz się cieszę pełna optymizmu że wszystko musi byc ok a za chwilę płacz że napewno się nie uda 😑

Do góry