reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Dzięki! Gdzies czytałam, ze do 10 tygodnia nie powinno się łykać acyklowiru, jedynie miejscowo (maść). Twój lekarz mówił coś może na ten temat?
Moj lekarz jest specjalista od leczenia niepłodności a ta ciąża była po in vitro i dodatkowo obstawiona innymi lekami więc wierzyłam mu na słowo kiedy powiedział żebym brała heviran. Pozdrawiam

reklama
ja powinnam dostać wczoraj póki co cisza zobaczymy co dalej. Powiem Wam szczerze że ja jeszcze nie wierzę że jestem w ciąży... Niby wiem ale jakoś nie dopuszczam do siebie tej myśli... Nie wiem jak to opisać chciałam drugie dziecko mega ale boję się bardzo jeszcze bardziej niż w pierwszej ciąży i jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić...
Wiesz ja mam tak samo ogromnie się ciesze ale nie wierze jeszcze dopóki nie pojde do lekarza i mi nie potwierdzi i powie ze wszystko ok. Ja się tylko boje ze nastawie się będę szczesliwa pochwale się mężowi a potem boje się ze okaże się ze stracę albo ze to biochemiczna lub coś ... i się załamie

Cześć, od wieczora spokojnie ;) rano to już w ogóle nic nie było. Wieczorem zleciłam zrobienie progesteronu z pobranej wczoraj próbki krwi.
Spać nie mogłam, piersi bolą, rano zrobiłam test i mocna krecha ;)
Daj znać jak u Ciebie będzie. Mam nadzieję, że nie przyjdzie. A robiłaś bthcg?
Nie robiłam . Myśle żeby jutro rano jechać tylko mam kawa drogi . Ale Poersi jakoś mnie specjalnie nie bolą

A co myślicie o tym? Slyszalyscie? Może któraś bierze? Nie wiek czy zmieniac czy zostawiac
Ja biorę bo jest polecana :) ginekolog mówiła, że jest ok
Cxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce 😂 mam nadzieję że żadnej nie ominęłam
Milena :)

Uważajcie na nicki bo można się pomylić :D
Mila90
Mila09
Dwie Mileny zaciążone w podobnym czasie, ok 1-2tyg różnicy 😁 co za zbieg okoliczności, co nie? 😉

Dobrze kojarzysz, miewam cos takiego. W pierwszej ciazy tez mialam tą dolegliwosc dopiero w okolicach polowy. Dzis mam lekarza, dopytam go o to, ale tak sobie mysle, ze pewnie będzie kazał brac magnez.
jeju ja też miałam ta stawianie się macicy od 20 tyg jakos to był dramat 3 kroki i musialam stanąć odpocząć ani brzucha pogłaskać ani na jakiś dłuższy spacer pojsc

reklama
To podobnie jesteśmy bo ja 4t1d ale dobrze się czuje . Nawet zabardzo Poersi mnie nie bolą wczoraj troszkę a dzisiaj rano już nie

Do góry