MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
Asia, bierz ten awans!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne ze brać! Ciąża to nie choroba tylko urlop od pracy wiec wrócisz po niej na wyższe stanowisko a dodatkowa kasa się teraz przyda. Ja bym się nie zastanawiała
Asia, bierz ten awans!
Cxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce [emoji23] mam nadzieję że żadnej nie ominęłam
Maaatko tyle czasu akurat robote skoncze to będę zaglądać16.00
No ja padam na ryj .. dopoki nie leze i nie nakryje sie koldra to jest spoko. A jak zacznie ki sie robic cieplo to odrazu spie.Ja zasypiam po 20 jak maż robi sobie kawe w kuchni to zapach kojarzy mi się ze spalonym kurczakiem i nie umiem go zniesc lodówkę też otwiera mi się średnio. Mm ale na jajecznice z pomidorami zrobilas mi wielkiego smaka! Moja babcia zawsze mi to serwowala, musze ją zagadać milego dnia wszystkim ciążóweczkom
Wcale się nie zastanawiaj z tym awansem!Ja pracuje z samymi chlopami, wiekszosc dostaje padaki jak widza kobiete ze wschodniej Europy, ktora mowi im co maja robic. Im sie to w glowie nie miesci. Pracowalam w wielu krajach i naprawde roznica jest tylko taka, co im bardziej przeszkadza: to ze mloda (juz nie ), to ze kobieta, czy to, ze Polka.
I jak mnie kolejny ch** poniza, to juz przestalam sie krepowac (znam swoja wartosc itp i swoja praca naprawde zarabiam na siebie z duza nawiazka) i po prostu pisze oficjalna skarge do szefa.
Teraz mrucze sobie pod nosem "cale szczescie ze ide na macierzynski".
Musze odpoczac od tego calego srodowiska, spedzilam kilka lat na roznych budowach i fabrykach w roznych miejscach, na poprzednim projekcie panowie z budowy wymyslili sobie ze jak beda sie na mnie drzec, to sobie ulza. Pozniej przestali, a potem zamienilam ich zycie w pieklo
Pozostale lata pracuje z biura i mimo, ze lubie ta prace, to mam jej czasem dosc.
A tak swoja droga, jak myslicie: wiem ze jestem w ciazy, ale moj szef mi proponuje awans i podwyzke. Brac? Awans tylko finansowy w wewnetrznej klasyfikacji, zadania mialabym bez wiekszych zmian. Ciagle zarabiam ponizej tego, co powinnam, wiec moze warto przyjac..
No! Szekam na same dobre wiesci!!!!Ja właśnie po pobraniu krwi, sprawdzałam wzrost bety, teraz tylko czekać na wyniki.. mega się stresuje
Oczywiście, że bierz ten awans! Należy Ci się Jak ja nienawidzę takiego podejscia tych starych dziadów.. Myślą że jak młodsza i kobieta to od razu nie ma pojęcia. A G**no prawda. Takich trzeba od razu wyjaśnić i nie dawać poczucia wyższości!!Ja pracuje z samymi chlopami, wiekszosc dostaje padaki jak widza kobiete ze wschodniej Europy, ktora mowi im co maja robic. Im sie to w glowie nie miesci. Pracowalam w wielu krajach i naprawde roznica jest tylko taka, co im bardziej przeszkadza: to ze mloda (juz nie ), to ze kobieta, czy to, ze Polka.
I jak mnie kolejny ch** poniza, to juz przestalam sie krepowac (znam swoja wartosc itp i swoja praca naprawde zarabiam na siebie z duza nawiazka) i po prostu pisze oficjalna skarge do szefa.
Teraz mrucze sobie pod nosem "cale szczescie ze ide na macierzynski".
Musze odpoczac od tego calego srodowiska, spedzilam kilka lat na roznych budowach i fabrykach w roznych miejscach, na poprzednim projekcie panowie z budowy wymyslili sobie ze jak beda sie na mnie drzec, to sobie ulza. Pozniej przestali, a potem zamienilam ich zycie w pieklo
Pozostale lata pracuje z biura i mimo, ze lubie ta prace, to mam jej czasem dosc.
A tak swoja droga, jak myslicie: wiem ze jestem w ciazy, ale moj szef mi proponuje awans i podwyzke. Brac? Awans tylko finansowy w wewnetrznej klasyfikacji, zadania mialabym bez wiekszych zmian. Ciagle zarabiam ponizej tego, co powinnam, wiec moze warto przyjac..
ManchesterNo właśnie trochę się obawiam tego, że człowiek będzie musiał samemu wszytsko ogarniać, bo z ich strony na dużą pomoc nie liczę w początkowych etapach ciąży. Znalazłam w mojej okolicy jeden ośrodek. Który właśnie wykonuje usg we wczesnych tygodniach, ale nic nie wspominali t o badaniach krwi. A gdzie mieszkasz? Bo ja w Londynie
A też się przedstawię, co mi tam, Ania jestem z KatowicCxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce mam nadzieję że żadnej nie ominęłam
No i bierz ten awans nawet się nie zastanawiajDzieki dziewczynki, wezme! Zawsze propozycja moze nie przejsc wewnetznej selekcji. Moj maz tez mowi zeby brac, bo zawsze wyzszy zasilek na macierzysnkim, a pare stow zawsze nam sie przyda.
Dzis w ogole nie czuje ze jestem w ciazy, troche mi przeszkadzaja piersi i mam male mdlosci jak sie budze, ale w ciagu dnia nic nie czuje, nawet zmeczenia.
Jest jeden ogromny plus, w ogole nie ciagnie mnie do cukru. Jak pomysle o czyms slodkim, to od razu mi sie broda marszczy..
Kupilam te witaminy, o ktorych wczoraj rozmawialysmy i staram sie wprowadzic znacznie bardziej roznorodna diete. Jest to o tyle trudne, ze zima w Fi warzywa sa naprawde do kitu. W zeszlym roku przywiezlismy z Polski skrzynke pomodorow malinowych i po zjedzeniu jej moj maz przestal jesc te finskie