reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
ja to się boje takich rzeczy. Nie tykam się horoskopów, wróżek, jasnowidzow, zabobonów jakiś hitów o klatwach, czerwonych kokardek, o opetaniach nie chce w to wnikać
Akurat chiński kalendarz to statystyka, ja podchodzę do tego z dystansem xD nie wierzę w żadne zabobony, horoskopy czytam dla śmiechu 😆😆
Mi tez pokazuje chłopca a tak liczę na dziewczynkę 🤪
Też bym bardzo chciała dziewczynkę 😆 ale co będzie to będzie, ważne żeby zdrowe było :)

Dziewczyny pomocy po co ja to robiłam zrobiłam test teraz p południu o czułości 10 i wyszła bladziutka kreska teraz się martwię ze cos nie tak czemu tak może być ? A lekarz dopiero 29
Ja wczoraj robiłam test o czułości 10 i wcale kreską nie wyszła jakaś mocna.. nawet byłam lekko zawiedziona. A dzisiaj bethcg 154.8. Dużo zależy od stężenia w moczu i jak często sikamu. Nie przejmuj się. Spróbuj jutro rano i idź na badanie z krwi. Mnie to uspokoiło.

Dziewczyny, a z innej beczki.
Ćwiczyłam jogę. Oczywiście teraz odpuszczam ale może znacie jakieś ćwiczenia itp. które na spokojnie można wykonywać w domu? Poszukam też jogi dla kobiet w ciąży bo boje się, że jak nic nie będę robić to oszaleje i stracę w ogóle kondycję.

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
Sprawdzałam z ciekawości- wychodzi chłopak i tak samo wychodzi z wróżb z obrączki, które robiła mi koleżanka dawno temu 😉 czy wierzę? Nie wiem ale jest to na pewno na pewien sposób zabawne 😉

Cxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce 😂 mam nadzieję że żadnej nie ominęłam

Załączniki

• 71049320-1aea-48bd-9b31-0099428bf369.jpg
    71049320-1aea-48bd-9b31-0099428bf369.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Do góry