reklama
Mag...
Fanka BB :)
no właśnie też się tym zasugerowalamLink do: Pan Tabletka - Analizy, Artykuły, Warto przeczytać - Witaminy w ciąży - jak wybrać najlepsze? Ranking 25 popularnych suplementów diety. ja czytalam ten artykul w temacie witamin. MamaDHA ma najlepsze opinie
bo czesto siusiasz w ciagu dnia i pijesz i mocz jest mniej stezony. Jak zrobis po 4-5-8h to kreska wyjdzie superDziewczyny pomocy po co ja to robiłam zrobiłam test teraz p południu o czułości 10 i wyszła bladziutka kreska teraz się martwię ze cos nie tak czemu tak może być ? A lekarz dopiero 29
Krakowianka89
Wyluzuj te testy to mam wrażenie pokazuja troche jak chcą, ja przed @ robiłam i te 25 i te 10 i czasem te 10 miały słabsze kreski.Dziewczyny pomocy po co ja to robiłam zrobiłam test teraz p południu o czułości 10 i wyszła bladziutka kreska teraz się martwię ze cos nie tak czemu tak może być ? A lekarz dopiero 29
Więc nie ma się co nimi sugerować. Jeśli się martwisz zrób sobie betę jeśli mozesz i powtórz po 48h, będziesz mieć czarno na białym
Parsley
a robiłaś wcześniej testy/bete? Sorki ale tutaj nas już tyle jest nie spamietuje każdejDziewczyny pomocy po co ja to robiłam zrobiłam test teraz p południu o czułości 10 i wyszła bladziutka kreska teraz się martwię ze cos nie tak czemu tak może być ? A lekarz dopiero 29
Mag...
dużo piłaś? Ile jesteś po miesiączce? Nie sugeruj się tymDziewczyny pomocy po co ja to robiłam zrobiłam test teraz p południu o czułości 10 i wyszła bladziutka kreska teraz się martwię ze cos nie tak czemu tak może być ? A lekarz dopiero 29
Agugu123
robiłam wczesniej i testy i 1 bete było tydzien temu 19.6 beta a nie powtarzałam moze jutro mi się udaa robiłaś wcześniej testy/bete? Sorki ale tutaj nas już tyle jest nie spamietuje każdej
Agugu123
mam nadzieję że to to a do tego test pinkbo czesto siusiasz w ciagu dnia i pijesz i mocz jest mniej stezony. Jak zrobis po 4-5-8h to kreska wyjdzie super
reklama