reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja amisze jechać jutro do lekarki i prosić ja czy mnie weźmie pod swoje skrzydła bo terminy na NFZ w listopadzie... Masakra

reklama
U mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jest 😆
Mamy psa i kota - robot jest zbawieniem 😈
Ja tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .
Olej Wiedźmę!
Czesc dzisiaj;) ale produkujecie stron;)) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki😘😘😘

Gratuluję Kobietkom które już zobaczyły serduszko na monitorze🥰😍😍😍😍
Witam nowe Mamy😗😗😗
Miłego dnia.
Karolina, cześć!

Ja amisze jechać jutro do lekarki i prosić ja czy mnie weźmie pod swoje skrzydła bo terminy na NFZ w listopadzie... Masakra
no. Tak jak zajdziesz, to możesz się na poród zapisać 🤣 Co się dzieje... Czasem sama sobie wyrzucam, że pandemia, że szpitale wariują a my tu z dzieckiem wyjeżdżamy... Ale potem sobie myślę, że ile można żyć w strachu i przekonaniu, że zaraz coś będzie źle? Nie można tak.

Cos czuje ze bede miala problemy ze zgaga cala ciaze. Zaczyna mi dokuczac, a tak naprawde nawet nie czuje sie zmeczona. Tylko piersi, co gorsza zaczely rosnac. Obstawiam dziewczynke na podstawie teorii o cerze i piersiach 😂

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆

Hej, a wczesniej pytalam o ksiazki, ale nikt nie podjal tematu. Jakie polecacie? Sporo nas debiutantek, moze bardziej doswiadczone mamy sie podziela?

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
ja to się boje takich rzeczy. Nie tykam się horoskopów, wróżek, jasnowidzow, zabobonów jakiś hitów o klatwach, czerwonych kokardek, o opetaniach nie chce w to wnikać

reklama
Mi tez pokazuje chłopca a tak liczę na dziewczynkę 🤪

Do góry