reklama
Mamy psa i kota - robot jest zbawieniemU mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jest![]()
![Smiling face with horns :smiling_imp: 😈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f608.png)
Olej Wiedźmę!Ja tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .
Karolina, cześć!Czesc dzisiajale produkujecie stron
) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki
Gratuluję Kobietkom które już zobaczyły serduszko na monitorze
Witam nowe Mamy
Miłego dnia.
Klapka
Zaciekawiona BB
Dokładnie tak! Też robiłam test w ciągu dnia i kreska była słaba, zdążyłam już spanikować. Jak zrobiłam test z rannego moczu to krechy wyszły tak mocne że ślepy by zobaczyłbo czesto siusiasz w ciagu dnia i pijesz i mocz jest mniej stezony. Jak zrobis po 4-5-8h to kreska wyjdzie super
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
no. Tak jak zajdziesz, to możesz się na poród zapisaćJa amisze jechać jutro do lekarki i prosić ja czy mnie weźmie pod swoje skrzydła bo terminy na NFZ w listopadzie... Masakra
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Parsley
Fanka BB :)
Myśle ze to kwestia rozrzedzonego moczu tak jak dziewczyny piszą. Zrób jutro rano z porannego moczu. Ale jeżeli miesiączki dalej nie ma to wszystko jest dobrze!!!robiłam wczesniej i testy i 1 bete było tydzien temu 19.6 beta a nie powtarzałam moze jutro mi się uda
Mag...
ja to się boje takich rzeczy. Nie tykam się horoskopów, wróżek, jasnowidzow, zabobonów jakiś hitów o klatwach, czerwonych kokardek, o opetaniach nie chce w to wnikaćDziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi![]()
reklama
Parsley
Mi tez pokazuje chłopca a tak liczę na dziewczynkęDziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi![]()
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)