reklama
Mamy psa i kota - robot jest zbawieniemU mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jest
Olej Wiedźmę!Ja tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .
Karolina, cześć!Czesc dzisiaj ale produkujecie stron) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki
Gratuluję Kobietkom które już zobaczyły serduszko na monitorze
Witam nowe Mamy
Miłego dnia.
Klapka
Zaciekawiona BB
Dokładnie tak! Też robiłam test w ciągu dnia i kreska była słaba, zdążyłam już spanikować. Jak zrobiłam test z rannego moczu to krechy wyszły tak mocne że ślepy by zobaczyłbo czesto siusiasz w ciagu dnia i pijesz i mocz jest mniej stezony. Jak zrobis po 4-5-8h to kreska wyjdzie super
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
no. Tak jak zajdziesz, to możesz się na poród zapisać Co się dzieje... Czasem sama sobie wyrzucam, że pandemia, że szpitale wariują a my tu z dzieckiem wyjeżdżamy... Ale potem sobie myślę, że ile można żyć w strachu i przekonaniu, że zaraz coś będzie źle? Nie można tak.Ja amisze jechać jutro do lekarki i prosić ja czy mnie weźmie pod swoje skrzydła bo terminy na NFZ w listopadzie... Masakra
Parsley
Fanka BB :)
Myśle ze to kwestia rozrzedzonego moczu tak jak dziewczyny piszą. Zrób jutro rano z porannego moczu. Ale jeżeli miesiączki dalej nie ma to wszystko jest dobrze!!!robiłam wczesniej i testy i 1 bete było tydzien temu 19.6 beta a nie powtarzałam moze jutro mi się uda
Mag...
ja to się boje takich rzeczy. Nie tykam się horoskopów, wróżek, jasnowidzow, zabobonów jakiś hitów o klatwach, czerwonych kokardek, o opetaniach nie chce w to wnikaćDziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi
reklama
Parsley
Mi tez pokazuje chłopca a tak liczę na dziewczynkęDziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi