reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja amisze jechać jutro do lekarki i prosić ja czy mnie weźmie pod swoje skrzydła bo terminy na NFZ w listopadzie... Masakra

reklama
U mnie to samo, zmęczenie ogromne. Mi trochę pomaga robot sprzątajacy bo przy psie też czysto nie jest 😆
Mamy psa i kota - robot jest zbawieniem 😈
Ja tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .
Olej Wiedźmę!
Czesc dzisiaj;) ale produkujecie stron;)) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki😘😘😘

Gratuluję Kobietkom które już zobaczyły serduszko na monitorze🥰😍😍😍😍
Witam nowe Mamy😗😗😗
Miłego dnia.
Karolina, cześć!

Ja amisze jechać jutro do lekarki i prosić ja czy mnie weźmie pod swoje skrzydła bo terminy na NFZ w listopadzie... Masakra
no. Tak jak zajdziesz, to możesz się na poród zapisać 🤣 Co się dzieje... Czasem sama sobie wyrzucam, że pandemia, że szpitale wariują a my tu z dzieckiem wyjeżdżamy... Ale potem sobie myślę, że ile można żyć w strachu i przekonaniu, że zaraz coś będzie źle? Nie można tak.

Cos czuje ze bede miala problemy ze zgaga cala ciaze. Zaczyna mi dokuczac, a tak naprawde nawet nie czuje sie zmeczona. Tylko piersi, co gorsza zaczely rosnac. Obstawiam dziewczynke na podstawie teorii o cerze i piersiach 😂

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆

Hej, a wczesniej pytalam o ksiazki, ale nikt nie podjal tematu. Jakie polecacie? Sporo nas debiutantek, moze bardziej doswiadczone mamy sie podziela?

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
ja to się boje takich rzeczy. Nie tykam się horoskopów, wróżek, jasnowidzow, zabobonów jakiś hitów o klatwach, czerwonych kokardek, o opetaniach nie chce w to wnikać

reklama
Mi tez pokazuje chłopca a tak liczę na dziewczynkę 🤪

Do góry