reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
ja to się boje takich rzeczy. Nie tykam się horoskopów, wróżek, jasnowidzow, zabobonów jakiś hitów o klatwach, czerwonych kokardek, o opetaniach nie chce w to wnikać
Akurat chiński kalendarz to statystyka, ja podchodzę do tego z dystansem xD nie wierzę w żadne zabobony, horoskopy czytam dla śmiechu 😆😆
Mi tez pokazuje chłopca a tak liczę na dziewczynkę 🤪
Też bym bardzo chciała dziewczynkę 😆 ale co będzie to będzie, ważne żeby zdrowe było :)

Dziewczyny pomocy po co ja to robiłam zrobiłam test teraz p południu o czułości 10 i wyszła bladziutka kreska teraz się martwię ze cos nie tak czemu tak może być ? A lekarz dopiero 29
Ja wczoraj robiłam test o czułości 10 i wcale kreską nie wyszła jakaś mocna.. nawet byłam lekko zawiedziona. A dzisiaj bethcg 154.8. Dużo zależy od stężenia w moczu i jak często sikamu. Nie przejmuj się. Spróbuj jutro rano i idź na badanie z krwi. Mnie to uspokoiło.

Dziewczyny, a z innej beczki.
Ćwiczyłam jogę. Oczywiście teraz odpuszczam ale może znacie jakieś ćwiczenia itp. które na spokojnie można wykonywać w domu? Poszukam też jogi dla kobiet w ciąży bo boje się, że jak nic nie będę robić to oszaleje i stracę w ogóle kondycję.

Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
Sprawdzałam z ciekawości- wychodzi chłopak i tak samo wychodzi z wróżb z obrączki, które robiła mi koleżanka dawno temu 😉 czy wierzę? Nie wiem ale jest to na pewno na pewien sposób zabawne 😉

Cxy któraś jeszcze chciałaby zawisnąć na mojej lodówce 😂 mam nadzieję że żadnej nie ominęłam

Załączniki

• 71049320-1aea-48bd-9b31-0099428bf369.jpg
    71049320-1aea-48bd-9b31-0099428bf369.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry