reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Jak dobrze. Nie jestem sama. Też nie ogarniam cytowania większej ilości postów [emoji1787]
Ja mam dwa - przestalam sprzątać kuwetę i zrzuciłam na męża ;)
Ale u nas koty ni wychodzące wiec trochę inaczej

W życiu nie ogarne cytowania dwóch postów w jednej odpowiedzi, więc tak luzakiem-
Sylwia jestem

Wydaje mi się czy jakoś rodzinnie nam się tu zrobiło [emoji7][emoji3059]

Wyczuwam, że z Ciebie twardzielka:) i dasz sobie swietnie rade z dwojka maluszków :) pewnie będzie trochę zazdrosci ze strony mlodszego. Poki co to chcialabym przejsc 1 trymestr😉
Przejdziesz napewno! Nie ma innejnopcji Laska!
Ja w pierwszej ciazy chodzilam co 4 tyg o zgrozo nie wiem jak to przetrzymalam😱 teraz to mysle ze optymalnie byloby co 2 tyg, ale chcialam jutro dopytac czy będę natarczywa, jesli bede przyjezdzac co tydzien😆😆🤣chociaz na początku :p
Jezu seriooo😱😱😱 ja w poprzednich bylam 4 razy.. na potwierdzeniu potem na prenatalnych, polowkowych i na miesiac przed koncem..btwraz tez mam zamiar tak z tym ze dodatkowo tuz przed terminem.. bo z mlodszym wlasnie na koncowce byly duze problemy.. ale co 2 tygodnie? Przeciez to niepotrzebny stres! Zrobisz jak chcesz, ale mysle ze to dla samej glowy nie zdrowe.. :D co dwa tygodnie sie stresowac czy wszystko ok :) trzeba zakladac ze jest ok. Bo jak ma nie byc ok to i usg tak czesto koze nic nie poradzic. :p szalona :*
Dziewczyny czy wierzycie w Chiński kalendarz płci? Powiem szczerze, że za każdym razem jak sprawdzałam jaką płeć będą miały moje koleżanki, kalendarz trafiał na 100%. Według niego powinnam mieć chłopaka. Ciekawe czy się sprawdzi 😆😆
Ja wg tego kalendarza powinnam miec dwie corki ,a mam dwóch synów 🤣

Jak dobrze. Nie jestem sama. Też nie ogarniam cytowania większej ilości postów [emoji1787]
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym poście 🙂
Chyba, że to nie o to chodzi to sorki 🙈

Potrzebuje uspokojenia.
Na papierze lekko różowo od krwi... Wydawało mi się, że jak bthcg dzisija 154 to raczej się okres nie rozkręci. Miałyście plamienia w dniu spodziewanej miesiączki?
Próbuje nie panikować ale po tym wyniku się lekko ucieszyłam...

reklama
Dziękuję genialna kobieto [emoji7]
Pod postami są opcje "lubię to", "cytat", "odpowiedz". Jeśli jesteś w trakcie nadrabiania wątku i chcesz komuś odp to bierzesz "cytat" i tak z każdym postem, na który chcesz odp. Jak już dojdziesz do momentu odpowiedzi, to na dole pojawia się "dołącz plik" i "wstaw cytat", klikasz to drugie i ta są wszystkie posty na które chciałaś odp. Wklejasz je i odp każdej osobie w jednym poście [emoji846]
Chyba, że to nie o to chodzi to sorki [emoji85]

Do góry