reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
No i cudownie[emoji3590][emoji7]
Witam
Myślałam,że według lekarza będę musiała Was opuścić ,bo tydzień temu nie było akcji serca,ale dzisiaj byłam ponownie i jest pięknie bijące serduszko.Mam dzisiaj 6+6 I termin wg lekarza 3 listopad.Takze witam listopadowe mamusie [emoji4][emoji4]

Ja tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .
O matko. Idiotka jakaś.. dla mnie była taka nie miła ze miałam ochote cos brzydkiego jej powiedzieć.. zaczęła wymyślać żadnych badań mi nie zleciła kazała przyjść w 9tygodniu dopiero na morfologię i mocz a na powstrzymanie nic nie dała

Ile tutaj dobra się naprodukowało! ❤️
Miło się to czyta i ogląda USG z małym człowiekiem w środku.

Muszę poczytać też o tej sałacie bo często też robię sobie z niej sałatki...

Moje pierwsze bthcg 154,8 w 27 Dc. W czwartek powtórka ale jestem dobrej myśli. ❤️
Mąż się wygadał swojej mamie 😅 nie wytrzymał biedny bo już od pierwszego pozytywnego testu cały czas wybiega do przodu i o dziwo ja go muszę stopować 😅

Cześć dziewczyny dzisiaj taki słaby dzisiaj dzień mam wrażenie ze nic się dzieje nie mam żadnych objawów oby było wszyskto dobrze od czasu do czasu kłuje mnie w brzuszku.w poniedziałek wizyta u innego lekarza..oby mnie ten pokierował dobrze bo ta lekarka miałam wrażenie i doszłam do wniosku z moim ze ona mnie poprostu nie chciała i tak jak by chciała się pozbyć ze prowadzić mojej ciąży nie będzie po co, jak to trudna ciaza to po co..zbywała mnie i zle potraktowała.. dzisiaj o tym myślałam znowu. Sama mówiła po stracie ciąży ze po nowym roku się widzimy

reklama
Ja tak chodzę ;) Do jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania ;)
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
Dziewczyny, ja robię podobnie. Pani z pakietu z pracy powiedziała, że nie chce wchodzić w kompetencje lekarza prowadzącego, ale zaprasza mnie, żeby mi przepisywać skierowania na badania.

Do góry