reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja mam to samo. Poczytam i mi się robi lepiej. Spokojniejsza jestem dzięki Wam [emoji8]
W ogóle muszę Wam napisać, że czuję się lepiej, że mogę tu zerknąć i poczytać... Nie mam jeszcze dzieci i ta decyzja o staraniach była taka przemyślana z serca.
Wszystkie jesteście takie mądre kobiety! Uwielbiam to, że my kobiety możemy się dzielić swoim doświadczeniem. Okazuje się w tedy, że inne kobiety też tak mają i od razy człowiek się czuję normalniejszy że swoimi myślami.

Chciałabym Wam życzyć tylko fajnych i mądrych kobiet wokół siebie. Szczególnie w czasie ciąży!

reklama
Hahah dziewczyny taki odzew (wtedy tylko Klaudia napisała no i Anie znam bo ma spoko nick;)) ale się wjebalam Milena ma rację haha nie zapamiętam😱😱😱😱

Ooo ale są 2 Klaudie.

Martwię się co u Violet plamila i teraz się nie odzywa. Kochana napisz jak czytasz mam nadzieję że jest ok.

@Ces Wy już lepiej się czujecie?

Aniu z tymi salatkami to któraś pisała ze tam dużo tych bakterii i nawet mycie nic nie daje

Jakby co, dziś odkryłam taki doraźny sposób na mdłości - picie LODOWATEJ wody z cytryną. A tak, żeby było ich w ogóle mniej, to staram się jeść tak, żeby cukier nie skakał. No i spacery. Ale dzisiaj ta woda uratowała mnie u fryzjera ;)

Hahah dziewczyny taki odzew (wtedy tylko Klaudia napisała no i Anie znam bo ma spoko nick;)) ale się wjebalam Milena ma rację haha nie zapamiętam😱😱😱😱

Ooo ale są 2 Klaudie.

Martwię się co u Violet plamila i teraz się nie odzywa. Kochana napisz jak czytasz mam nadzieję że jest ok.

@Ces Wy już lepiej się czujecie?

Aniu z tymi salatkami to któraś pisała ze tam dużo tych bakterii i nawet mycie nic nie daje

Ja pisałam :) Ania
No właśnie nie umiałam znaleźć tego, jest już tyle stron zapisanych, ale dzięki za przypomnienie, nie kupię już tej sałaty 😱😱😱
Ja Ciebie Madzia też zapamiętałam, a raczej twój nick, bo to jest od Magdy, ale za pierwszym razem skojarzyło mi się z magiem 😉

Hej dziewczyny 🙂 gratuluję Wam wszystkim 🥰. Potrzebuję porady bo sama nie wiem co mam robić. Zrobiłam test 26.02 czyli w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki i wyszedł pozytywny. Jednak do lekarza umówiłam się dopiero na 30.03 bo miał pierwszy wolny termin.. Myślicie że to nie będzie za późno. Wg aplikacji to będzie 8tyg+5dni. Czy wy macie już swoje ciąże potwierdzone? Mnie panie na recepcji zapewniały, że to nie będzie za późno. Ale mam takie mieszane uczucia. Raz mi się wydaje że to za późno, a raz że cierpliwie poczekam. Dodam, że to moja pierwsza ciąża, nie mam doświadczenia za bardzo i nie wiem co robić... Help me!🙈

reklama
Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz : jestem (prawdopodobnie ) w pierwszej ciąży, dzwoniłam żeby umówić się z lekarzem na wizytę. Przy rozmowie lekarz wspomniał oczywiście aby brać kwas foliowy oraz Acard 75. Wiecie na co to jest ? I czy lekarz może zalecić mi go brać bez badania ?

Do góry