Extra !!!
Hej. Ja dziś po wizycie [emoji4] serduszko pięknie puka. U mnie 6+5 [emoji4]
Nie stresuj się [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ja dziś po wizycie [emoji4] serduszko pięknie puka. U mnie 6+5 [emoji4]
Nie stresuj się [emoji8]
Moja córcia pod koniec roku kończy 6 lat, to już róznica i tak spora jak nam sie udało za pierwszym razem to róznica byłaby mniejsza zaledwie 4,5 roku, czesto o tym mysle. No cóż byle się wreszcie udało, dzieki za słowa wsparcia :*Bedzie miala rodzenstwo napewno. Pamietam siebie, jeszcze te dwa lata temu te rozpacz właśnie, ze zmowu nie wyszlo ze koniec, ze sie poddaje.. ze maly bedzie jedynakiem widocznie tak ma byc..ta złość te poczucie zmarnowanego czasu.. ten caly bol i bezradnosc a potem strach gdy sie udało.. te rozsterki.. placze, nieprzespane noce .. przeciez w sumie bylo nam dobrze z jednym.. zycie poukladane , a teraz wielka niewiadola ,lek przed nowym.. wyrzuty sumienia.. wachania.. kosmos.. teraz udalo sie tak szybko.. w zasadzie decyzja spontaniczna.. sa lekkie obawy,ale zero żalu.. radość.. ogromna.. troche niedowierzanie,ze tak szybko,ale kolejna rafosc ze wlasnie yak szybko ze jeszcze w tym roku.. ze beda rok po roku. Ze nie bedzie drastyczna roznica wieku miedzy najstarszym.. plan się powiódł oby teraz wytrwac w tym planie. Przeżyć i poprostu siegnac po nowe. Zycie z 3 dzieci. Wspanialych, wyjatkowy ch
mam tak samo, tak jak uwielbialam kawke, to teraz kilka lykow i wiecej nie idzie...Dziewczyny, jakieś metody na senność?
Kawa mi nie smakuje...
Jak tak dalej będzie to nie będę w stanie pracować... Usypiam przed laptopem.
No u nasz finalnie między chłopakami jest 5 lat bez miesiąca. Zaraz starszy tez konczy 6lat bardzo sie balam tej różnicy, ale okazalo sie to niepotrzebne,bo starszy jesy cudownym starszym bratem. Teraz bedzie roznicy miedzy nim a najmlodszym 6 lat i 8 miesiecy. Prawie 7 wiec jeszcze tragedii nie ma. Ale za to moedzy mlodziakami tylko 21miesiwcy roznicy i tego malego sie obawiam bardziej jak on zareaguje na bobaska i jak bedzie się zachowywał.. teraz juz jest lobuz ancymonek,a co dopiero pozniej jak dotrze ze juz nie jest najmniejszy.. troche sie boje dwojki takich maluchow , ale nie ma już wyjścia i innej opcji!Moja córcia pod koniec roku kończy 6 lat, to już róznica i tak spora jak nam sie udało za pierwszym razem to róznica byłaby mniejsza zaledwie 4,5 roku, czesto o tym mysle. No cóż byle się wreszcie udało, dzieki za słowa wsparcia :*
Justyna - Jotka milo miCzesc dzisiaj ale produkujecie stron) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki
Gratuluję Kobietkom które już zobaczyły serduszko na monitorze
Witam nowe Mamy
Miłego dnia.
BasiaCzesc dzisiaj ale produkujecie stron) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki
Witam nowe Mamy
Miłego dnia.
A o co chodzi z tym mixem sałat? Ja też tylko takie wciągamCzesc dzisiaj ale produkujecie stron) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Witam nowe Mamy
Miłego dnia.