Caro666
Fanka BB :)
KarolinaJustyna - Jotka milo mi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KarolinaJustyna - Jotka milo mi
Milena i tak pewnie będę mieć problem zapamiętać imiona resztyCzesc dzisiaj ale produkujecie stron) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki
Gratuluję Kobietkom które już zobaczyły serduszko na monitorze
Witam nowe Mamy
Miłego dnia.
Mam to samo. Dziś udało mi się zrobić 30 minutową drzemkę między spotkaniami.Dziewczyny, jakieś metody na senność?
Kawa mi nie smakuje...
Jak tak dalej będzie to nie będę w stanie pracować... Usypiam przed laptopem.
Ładnie widać. Ja w tamtym tygodniu zrobiłam, w poniedziałek powinnam dostać okres, w środę zrobiłam test. Niestety niemądra zrobiłam go po dwóch kawach gdzieś tam popołudniu noi oczywiście negatywny. Wczoraj zrobiłam z samego rana i też cieniutka kreska ale jestDziś już pierwszy mocniejszy test @ jutro lub pojutrze. Ciągle się obawiam że przyjdzie