reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
W ogóle muszę Wam napisać, że czuję się lepiej, że mogę tu zerknąć i poczytać... Nie mam jeszcze dzieci i ta decyzja o staraniach była taka przemyślana z serca.
Wszystkie jesteście takie mądre kobiety! Uwielbiam to, że my kobiety możemy się dzielić swoim doświadczeniem. Okazuje się w tedy, że inne kobiety też tak mają i od razy człowiek się czuję normalniejszy że swoimi myślami.

Chciałabym Wam życzyć tylko fajnych i mądrych kobiet wokół siebie. Szczególnie w czasie ciąży!

Czesc dzisiaj;) ale produkujecie stron;)) my rano byliśmy z synkiem u lekarza.
Która to pisała o gotowych mixach salat... Załamałam się ja tylko te salatki wciągam... Ale już nie kupiłam.
Nie chcecie się przedstawic po imieniu i ja nie ogarniam nicow. Jakaś dziewczynę bolal brzuch podobnie jak mnie i już u niej jest lepiej bardzo się cieszę kochana teraz oby już było z górki😘😘😘

Gratuluję Kobietkom które już zobaczyły serduszko na monitorze🥰😍😍😍😍
Witam nowe Mamy😗😗😗
Miłego dnia.
Milena 😉 i tak pewnie będę mieć problem zapamiętać imiona reszty 🙈

Dziś już pierwszy mocniejszy test :) @ jutro lub pojutrze. Ciągle się obawiam że przyjdzie 😕

Załączniki

• ACF27763-2E9C-4C7D-ACE1-410AEBE7CF11.jpeg
    ACF27763-2E9C-4C7D-ACE1-410AEBE7CF11.jpeg
    144,7 KB · Wyświetleń: 90
Dziewczyny, jakieś metody na senność?
Kawa mi nie smakuje...
Jak tak dalej będzie to nie będę w stanie pracować... Usypiam przed laptopem.
Mam to samo. Dziś udało mi się zrobić 30 minutową drzemkę między spotkaniami.
Może spróbuj robić sobie matchę, zawsze to mniej kofeiny niż kawa, a jednak pobudza i daje mnóstwo korzyści zdrowotnych.

Dziś już pierwszy mocniejszy test :) @ jutro lub pojutrze. Ciągle się obawiam że przyjdzie 😕
Ładnie widać. Ja w tamtym tygodniu zrobiłam, w poniedziałek powinnam dostać okres, w środę zrobiłam test. Niestety niemądra zrobiłam go po dwóch kawach gdzieś tam popołudniu noi oczywiście negatywny. Wczoraj zrobiłam z samego rana i też cieniutka kreska ale jest 😃

reklama
Do góry