Ja raczej wątpię że zdąży jeśli uda się sn. Zanim zawiezie syna do dziadków to może być już po i nie wiem czy go wpuszcza.A zabieracie swoje drugie połówki na porodówkę? Ja się waham, bo mój ma specyficzne poczucie humoru a w bólu babki są w stanie wiele powiedzieć jak i zrobić
reklama
Ja tak. Po poprzednim porodzie wiem, że dobrze miec kogos przy sobie. Przy synku była ze mną moja siostra. Mój poród trwał 20 godzin, z czego ona była od rana do samego porodu 20.10. Ona wspomina to jak najgorszy koszmar najpierw mówiła, że ona nie będzie rodzić, tylko adoptuje Ale ma już 5-letnią córkę, więc szybko zmieniła zdanie. A poważnie, gdyby nie ona chyba bym tam umarła. Z tym, że mój poród był naprawdę ciężki. Miałam oksytocynę, dwa razy znieczulenie, nie mogłam nic zjeść (siostra kupiła mi lizaka, na który zgodziła się położna). Liczę, że tym razem pójdzie lepiej i tego się trzymam. Tym razem będzie ze mną partner, o ile w ogóle będzie to możliwe przez wirusa. Ale póki co deklarowaliśmy poród wspólny. I to nie jest tak, że ta osoba musi być do końca. Moja siostra wyszła na sam moment wyparcia dziecka, bo mnie to krępowało. Nie wiem jak będzie z partnerem. Ale na pewno chcę, żeby był blisko. I serio polecam Wam kogoś do towarzystwa.A zabieracie swoje drugie połówki na porodówkę? Ja się waham, bo mój ma specyficzne poczucie humoru a w bólu babki są w stanie wiele powiedzieć jak i zrobić
Natalia9898
Fanka BB :)
tak zdecydowanie tak jak wirus nam nie przeszkodziA zabieracie swoje drugie połówki na porodówkę? Ja się waham, bo mój ma specyficzne poczucie humoru a w bólu babki są w stanie wiele powiedzieć jak i zrobić
O dziękuję bardzo ) właśnie w najbliższym czasie zamierzam wziąć się za pranie i prasowanie bo od ostatnich w tygodni mam spadek energii i boje się co będzie za mieisac czy dwaJa też chciałabym być z mężem przy porodzie oby covid tego nie zepsuł.
A co do prania ciuszków to jeszcze nie zaczęłam ale z tych popularnych to niby lepszy jest płyn bobini niż lovela do prania
Ja używać będę Jelpa.Ja też chciałabym być z mężem przy porodzie oby covid tego nie zepsuł.
A co do prania ciuszków to jeszcze nie zaczęłam ale z tych popularnych to niby lepszy jest płyn bobini niż lovela do prania
MiśZielinka
Lovela albo płatków mydlanych z dzidziusiaDziewczyny, a czego używacie do prania ubranek swoich noworodków??
MiśZielinka
Popakuj sobie w takim razie w jakieś sterylne worki żeby się to nie zakurzyło do porodu bo będzie głupiego robota.O dziękuję bardzo ) właśnie w najbliższym czasie zamierzam wziąć się za pranie i prasowanie bo od ostatnich w tygodni mam spadek energii i boje się co będzie za mieisac czy dwa
reklama
MiśZielinka
Co do porodówki i wogole szpitala ja bym chciała żeby mąż był przy mnie po porodzie chociaż na chwilę. To dużo daje wsparcia i spokoju.. Ale zaczynam się bać słysząc co wymyslaja niektórzy lekarze. Ostatnio był w gtvn24 wywiad z lekarzem z Łodzi ze szpitala Barlickiego i stwierdził, że jest przeciwny wizytom rodzin nawet jeśli pacjent i os z rodziny jest zaszczepiona. Ba! Niewie czy kładłby na jednym oddziale osoby zaszczepione i nie zaszczepione....
Obawiam się też, że po wakacjach może być krucho jeśli chodzi o cała to pandemie.. Dlatego po wizycie w sierpniu pędem pojeździmy po sklepach żeby tylko zobaczyć na żywo co i jak nam się podoba i zamykam się w domu bo jak wiadomo bez względu na zaszczepienie można się zarazic, tylko przebieg będzie łagodniejszy.. Poza tym boje się też tych kolejnych mutacji..
Obawiam się też, że po wakacjach może być krucho jeśli chodzi o cała to pandemie.. Dlatego po wizycie w sierpniu pędem pojeździmy po sklepach żeby tylko zobaczyć na żywo co i jak nam się podoba i zamykam się w domu bo jak wiadomo bez względu na zaszczepienie można się zarazic, tylko przebieg będzie łagodniejszy.. Poza tym boje się też tych kolejnych mutacji..