A to prywatnie czy na NFZ? Mało miły ten lekarz, sprzęt jakiś nowszy?Przezpochowe.
Mam jeszcze taka nadzieje ale ciężko myślę pozytywnie przynajmniej teraz, a jeszcze mnie na wymioty ciągnie. Zaraz coś zjem i film i spanie.
20.03 cm pęcherzyk, on lekko powiedział proszę przyjść za tydzień w środę. Chyba przeboleje ta kasę i pójdę do mojej lekarki slz dobrym sprzętem w czwartek. I ona powinna widzieć pęcherzyk. Sikałam przed wejściem, wsadził i odrazu wygonił sikać, siadam znowu a on znowu pełny pecherz proszę iść się wyskiac i widać że już był zniecierpliwiony, siadam i widzę że dalej coś w tym pęcherzu było... ale dzisiaj z nerwów jak od 2 tyg mam rozwolnienie to jeszcze dzisiaj zatwardzenie. Wszystko mi ściskało. Już sama nie wiem...
Pęcherzyk jest, ciałko żółte nie wiem, on szukał zarodka.
reklama
A w sumie czemu byłaś u innego a nie u swojej? Bo chyba przeoczyłamTak zaraz wstawię.
Mij mówi że czwartek to wcześnie ale wydaje mi się że już będzie ok.
Moja lekarka zawsze mi każde piastki dawać i ona z każdej strony bada. Dopochwowo, przez plecy i od przodu z piąstkami.
Agunia1401
Moderator
Bo jestem po in vitro. I on musi potwierdzić po programie. A to jest bardzo dobry ginekolog. Właściciel całej kliniki. Był też nie w humorze widać było. Ale moja ginekolog mnie do niego poleciła. Trafiłam chyba ma zły dzień też. Czytam teraz że pęcherzyk ma 20.01cm generalnie zarodek ma czas się pojawić jak pęcherzyk osiągnie 25cm.A w sumie czemu byłaś u innego a nie u swojej? Bo chyba przeoczyłam
Może ma rację że kazał przyjść za 10 dni...
Grazyna97
Początkująca w BB
Ooo w sumie to ciekawa teoria, myślę że u mnie to nie była grypa bo nie miałam takiego „łamania” w kościach i gardło przeszło na szczęście po soku malinowym. Właśnie miałam takie 37 stopni i miałam nadzieję że to się nie skończy źle, ale dziś już dobrze się czujęJa akurat maniakalnie sprawdzam temperaturę w ciąży- w donoszonej miałam cały czas w okolicach 37 a jak poroniłam to pierwszy objaw obniżona temp
Co kilka godzin termometr idzie w ruch
Jeśli to nie była grypa, to może nawet Twój organizm tak "zareagował" na ciążę - osłabieniem.
Ja w poprzedniej na początku właśnie byłam pewna, że coś mnie bierze i jestem chora
![OK hand :ok_hand: 👌](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f44c.png)
Grazyna97
Początkująca w BB
Właśnie stąd moja obawa przed jutrzejsza beta, u mnie to jeszcze wczesny okres bo 4+1Dziewczyny jeśli chodzi o gorączkę, to ja jednego dnia zrobiłam test ciążowy i combo, oba pozytywne… grypa mnie zmiotła z planszy… 38,2 przez ponad 2 doby, zbijałam co 4 godziny apapem o 0,5stopnia… masakra to była. moja ginekolog twierdzi, że na tym etapie albo wszystko albo nic, więc jeśli ciąża „przeżyła” ten moment to nie będzie to miało wpływu na rozwój zarodka i tego się trzymam![]()
sisi.
Zaciekawiona BB
Tego Ci życzęRaczej nie masz powodu. Liczy się przysost a nie wartość. Też mam dziś 5+0. Po cichu liczę że to bliźniaki![]()
Karolina_123
Fanka BB :)
Ja na twoim miejscu jednak poszłabym w czwartek do swojej gin, która jak mówisz ma dobry sprzęt. Jak masz zdjęcie usg to masz tam oznaczenia i GS to pęcherzyk ciążowy, a YS pęcherzyk żółtkowy i jaki masz jego wymiar?Bo jestem po in vitro. I on musi potwierdzić po programie. A to jest bardzo dobry ginekolog. Właściciel całej kliniki. Był też nie w humorze widać było. Ale moja ginekolog mnie do niego poleciła. Trafiłam chyba ma zły dzień też. Czytam teraz że pęcherzyk ma 20.01cm generalnie zarodek ma czas się pojawić jak pęcherzyk osiągnie 25cm.
Catia.a
Zaciekawiona BB
Ale ja też tak miałam w pierwszej ciąży. Byłam pewna, że to jakiś covid. Nawet jechałam do punktu na testy
negatywny.
Kilka dni później wyszedl pozytywny ciążowy.
Teraz też czułam, że mnie rozkłada. Miałam takie 37 z groszem. I wtedy zapaliła się lampka pt. ciąża, dokładnie ta sama historia![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Kilka dni później wyszedl pozytywny ciążowy.
Teraz też czułam, że mnie rozkłada. Miałam takie 37 z groszem. I wtedy zapaliła się lampka pt. ciąża, dokładnie ta sama historia
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Agunia1401
Moderator
Mam tylko GS 20.01Ja na twoim miejscu jednak poszłabym w czwartek do swojej gin, która jak mówisz ma dobry sprzęt. Jak masz zdjęcie usg to masz tam oznaczenia i GS to pęcherzyk ciążowy, a YS pęcherzyk żółtkowy i jaki masz jego wymiar?
reklama
Żołna
Fanka BB :)
mm nie cmBo jestem po in vitro. I on musi potwierdzić po programie. A to jest bardzo dobry ginekolog. Właściciel całej kliniki. Był też nie w humorze widać było. Ale moja ginekolog mnie do niego poleciła. Trafiłam chyba ma zły dzień też. Czytam teraz że pęcherzyk ma 20.01cm generalnie zarodek ma czas się pojawić jak pęcherzyk osiągnie 25cm.