reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Dziewczyny a na kiedy idziecie na badanie trzeciego trymestru? Mnie lekarz zapisał na 28+5. I tak się zastanawiam czy to może nie za wcześnie

reklama
Dziewczyny a na kiedy idziecie na badanie trzeciego trymestru? Mnie lekarz zapisał na 28+5. I tak się zastanawiam czy to może nie za wcześnie
Ja mam późno będzie wtedy 31 +4. Mi genetyk powiedział żeby robić po skończonym 30 tyg i też mam tak w karcie ciąży, ale w internecie jest że można też od 28. 🤔

A powiedzcie mi jeszcze, co sądzicie o wyjeździe na święta z takim maluszkiem? Mam termin na 29 listopada, a za Chiny nie chce zostawać u teściowej bo chyba mnie wyniosą 😒

Ja idę 28+3, termin wyznaczył mi sam ginekolog przeprowadzający, więc powinno być dobrze. Co prawda usg 1 i 2 trymestru miałam w ostatnich dopuszczalnych dniach, a tym razem tak wcześnie. Czekam już na to badanie, u mnie przypada to w przyszły czwartek. Bardzo chciałabym usłyszeć, że wszystko jest dobrze

A powiedzcie mi jeszcze, co sądzicie o wyjeździe na święta z takim maluszkiem? Mam termin na 29 listopada, a za Chiny nie chce zostawać u teściowej bo chyba mnie wyniosą 😒
My zawsze wigilię spędzamy u teściów a 1 dzień świąt z moja rodzina u babci. W tym roku na pewno tak nie bedzie. Na wigilię pojedziemy pewnie bo to na krótko. Ale w 1 dzień świąt do babci na pewno nie, za duzo tam jest ludzi. Raczej tylko do moich rodziców 2 dzień świąt a babcia jak będzie chciała to też dojedzie. Nie mam zamiaru latać z takim małym dzieckiem jak co roku zawsze jestem padnieta po świętach:/

reklama
Do góry