reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

Cześć wszystkim, ja po dniu przerwy znów zaczęłam plamić. Dziś temperatura 36.35, czyli moja bazowa. Nie wiem, jak mam się tym nie martwić 😢

reklama
Hej. Wczorajsza wizyta zakończona pomyślnie. Pojawił się pęcherzyk żółtkowy, dostałam skierowanie na badania i w piątek 19.03 wizyta żeby zobaczyć zarodek.
Miłego dnia wszystkim :)

Załączniki

• 20210313_085710.jpg
    20210313_085710.jpg
    124,2 KB · Wyświetleń: 66
Jak pięknie! Gratulacje !
Hej. Wczorajsza wizyta zakończona pomyślnie. Pojawił się pęcherzyk żółtkowy, dostałam skierowanie na badania i w piątek 19.03 wizyta żeby zobaczyć zarodek.
Miłego dnia wszystkim :)
@Tori ja się nie znam na temperaturze ale wiem że płomienie może występować gdy zarodek uciska naczynia krwionośne i z nich często leci ta krew. Jeśli jesteś zaniepokojona może idź na izbę przyjęć?
Bardzo się martwię o Ciebie:(

Dzień dobry z rana.
Witam nowe dziewczyny.
U mnie coś się poprzestawiało i od 2 dni wybudzam się w nocy i ciężko mi usnąć. Dzisiaj pobudka o 3.30 i tak nie spałam już do rana. Czuję się jak zombie. Mąż już odzyskał smak i węch a u mnie nadal dupa.
Piersi są tak wrażliwe że nie mogę ich dotknąć. A najgorzej w pachwinie.

Po cichutku chciałabym się przywitać [emoji16]
Dzisiaj wyszła Kreseczka. Dwa dni temu cień. Termin wg aplikacji na 22.11.21, aktualnie 4+0. Betę o ile zrobię to będzie to końcem przyszłego tygodnia dopiero. Na wizytę już się umówiłam na ostatniego marca.
Mam 35lat i to moja pierwsza ciąża.
Zobacz załącznik 1247863
Nooo gratuluję 😍😍😍

Dzień dobry.

Mam pytanie do dziewczyn co biorą heparynę.
Co zrobiłam źle że mam coś takiego:Zobacz załącznik 1247861
Może musisz mocniej ściskać fałd skory, wtedy zastrzyk, odczekać po wyjęciu igły kilka sekund i dopiero puścić fałd skory. U mnie to działa i zero siniaków.
Cześć wszystkim, ja po dniu przerwy znów zaczęłam plamić. Dziś temperatura 36.35, czyli moja bazowa. Nie wiem, jak mam się tym nie martwić 😢
Ja temperatury nie mierze i dzięki temu dodatkowe zmartwienie z głowy ;) Na początku, po pozytywnym teście, tez mi skakała temperatura. Raz było 37,1, raz 36,3, raz 36,6 a wczoraj było już serduszko wiec temperatura to nie jest żaden wyznacznik. Nie przejmuj się nią.

U mnie dziewczyny nadal prawie żadnych objawów :o mam nadzieje ze to nic złego.

Witam sie z 4t4d. @ nadal nie przyszla ,sero plamien , wieczorne mdłości nieprzyjemnie sie pojawiaja, ale wieczorem glowa do podusi i śpię. Cyce troche podćmiewają,a tak to kompletnie zadnych objawow ale z tego co pamietam z poprzedniej to dopiero w okolicach 6 tyg. Ciagnelo podbrzusze a w okolicach 10 mialam mdłości. :) Wiec mam jeszcze trochę czasu normalnie pożyć 😂🤣 spokojnej soboty dziewczynki :*

reklama
Do góry