Krakowianka89
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje u mnie tez kreseczka a termin aplikacja pokazuje 25 listopada . Bardzo się ciesze ze się udało gratulacjeNooo gratuluję
Ja mdłości także od rana teraz trochę przeszłyO jej o kurczę jaki siniak :/ po zastrzyku dowiedziałam się żeby smarować maścią.. maść arnikowa na te blizny.
Dzien dobry wszystkim [emoji6] u mnie z rana delikatne mdłości i pobolewanie podbrzusza. Dzisiaj 4t3d [emoji6] miłego dnia
Super wiadomość [emoji846]
Dziękuję @Parsley spróbuję.
Ja mam jeden wielki fałd i mi ciężko to złapać i pewnie dlatego
Ja również wizytę mam ostatniego marca [emoji846]witaj oooo będziemy miały razem wizytę[emoji7][emoji3059][emoji8] gratuluję 2 kreseczek
Kochana nie poddawaj się!!Cześć wszystkim, ja po dniu przerwy znów zaczęłam plamić. Dziś temperatura 36.35, czyli moja bazowa. Nie wiem, jak mam się tym nie martwić
Ja używam różnych bo w każdej co innego mi się podobaJakich aplikacji używacie?
Jest tego tyle że dostaję oczopląsu [emoji16]
Ojej, daj znać co lekarz powie.Ja dzisiaj odebrałam wyniki i glukoza na czczo - 96 .... a mam duża niedowagę , jestem ciekawa co mi powie lekarz. Chyba tez mnie czeka dieta
A co bierzesz neoparin czy Clexane?Dzień dobry.
Mam pytanie do dziewczyn co biorą heparynę.
Co zrobiłam źle że mam coś takiego:Zobacz załącznik 1247861
Nie wyrzucam. Zbieram. Chcę sobie zrobić potem na pamiątkę zdjecie z hasztagiem #zastrzyk miłości. U mnie będzie ponad 300 zastrzyków.a potrzebuje kupić pojemniczek na takie opady medyczne. W aptece wczoraj powiedzieli ze nie maja i mam przynosić w dwóch reklamówkach.. a wy jak wyrzucacie zastrzyki..
Cześć! GratulacjePo cichutku chciałabym się przywitać [emoji16]
Dzisiaj wyszła Kreseczka. Dwa dni temu cień. Termin wg aplikacji na 22.11.21, aktualnie 4+0. Betę o ile zrobię to będzie to końcem przyszłego tygodnia dopiero. Na wizytę już się umówiłam na ostatniego marca.
Mam 35lat i to moja pierwsza ciąża.
Zobacz załącznik 1247863
Mam tak samo, też niestety muszę w ciąży używać podpasek. Od początku miałam plamienia a w czwartek trafiłam na IP z potężnym krwotokiem. Byłam pewna, że to koniec. Nigdy bym nie pomyślała, że dziecko może coś takiego przetrwać, a jednak okazało się że serduszko bije. Nie mogłam w to uwierzyć. Chwilę wcześniej lekarz mówił, że może być konieczne łyżeczkowanie a jednak zdarzył się cud. Jak zobaczyłam na ekranie monitora, że serce bije to była najszczęśliwsza chwila w moim życiu. Zdaje sobie sprawę, że do szczęśliwego zakończenia jeszcze daleka droga ale też staram się mimo wszystko myśleć pozytywnieKochana nie poddawaj się!!
Ja od tygodnia krwawie i chodzę w podpasce. To nie jest normalne w ciąży Na IP mi wpisali poronienie zagrażające.
Temperatura też mi opadła z 37,2 (ciążowa) do 36,8 czyli mojej stałej temperatury i wpadłam w lekką panikę... Ale byłam na kontroli. Serduszko bije.
Więc ja się tego trzymam. Musi być dobrze
Umów się tylko do lekarza na konsultacje. Pewnie trzeba zwiększyć poziom progesteronu. Ewentualnie może to jakiś krwiaczek się opróżnia