reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Cały dzień po za domem bylam u ciotki i wujka dawno u nich nie byłam posiedzialam pogadaliśmy pośmialiśmy się. Wujek pytał kiedy ciaza czy staramy sie mowie mamy czas.. mam przesunięta wizytę na środę niestety... nikt nic w pracy nie wie jak narazie...czuje się bardzo dobrze .. martwię się czy wszystko będzie dobrze.. to chyba mój ostatni raz na ciąże i nigdy więcej

U mnie będzie pierwsze dziecko 😉 ale mimo to jestem jakaś wyjątkowo spokojna, do lekarza będę się umawiać w przyszłym tygodniu bo chciałabym iść minimum na początku 6 tyg (obecnie 4+3). Z objawów póki co jedynie bol piersi i senna jestem, dzisiaj pierwszy raz musiałam zrobić krótka drzemkę po południu 🙈 mam nadzieję, że inne objawy nie będą jakoś mocno dokuczać 🙂

Dziewczyny, ja w tym roku koncze 38, więc ta trzydziestka to naprawdę młodość 🤣
Dzień dobry 🙂A Ja 36 lat i moja trzecia ciąża 🙂Czekam do 15, bo mam wizytę. W poniedziałek trafiłam z plamieniem w 5 tygodniu, pan doktor mnie nie pocieszył 😔Powiedział, że na usg nie widzi pęcherzyka, więc nie wie czy będzie coś z tego 😔Ale na drugi dzień zrobiłam betę i była 1200,więc urosła. Mam nadzieję, że be dobrze 🙂

Dzień dobry 🙂A Ja 36 lat i moja trzecia ciąża 🙂Czekam do 15, bo mam wizytę. W poniedziałek trafiłam z plamieniem w 5 tygodniu, pan doktor mnie nie pocieszył 😔Powiedział, że na usg nie widzi pęcherzyka, więc nie wie czy będzie coś z tego 😔Ale na drugi dzień zrobiłam betę i była 1200,więc urosła. Mam nadzieję, że be dobrze 🙂
Trzymam kciuki mam nadzieje ze nedzie dobrze.. ja się trochę zaczynam martwic, przestały mnie piersi bolec i przestały być opuchnięte :/

Na grupie na pewno uzyskasz dużo wsparcia [emoji846]Dostałam w sumie takich lekkich teraz wiem że to normalne ale przy pierwszej ciąży to zaraz poleciałam do gin i ona asekuracyjnie mi przepisała ale na następnej wizycie powiedziała że jeśli jest ok to żebym już nie brała Mi też się nic nie chce ledwo się zmusilam żeby iść z młodym na spacer ja nie wiem jak wrócę do pracy po tym urlopie [emoji85]Ja myślałam że nie zwlekać się z łóżka ale Jasiek skutecznie wybił to z głowy [emoji6]Kobieta ma tyle lat na ile się czuje [emoji6][emoji6]Ja bym się bała chyba koni w ciąży. Wydaje mi się że za łatwo o uraz
Czyli to samo, co u mnie 😉 Mój gin też mówił, że to normalne, ale to moja pierwsza ciąża i stresuję się każdą najmniejszą rzeczą 🤷‍♀️

Na szczęście dziś plamienie ustało :)

@Kwiatuszek1224, byłaś dziś u ginekologa? Daj znać, jak u Ciebie.

reklama
Do góry