Ooo Super trzymam za nas kciukiMam identycznie termin
reklama
Dzieki za mile przyjęcie fakt... pogoda nas nie rozpieszcza .Dzięki
Proszę. Wszystko bedzie dobrze
No ten len jest straszny, a ja dopiero od 1.03 wrocilam do pracy po macierzyńskim ale utwierdzilam sie tylko w przekonaniu ze nienawidze tego miejsca i nie mam zamiaru robic nic ponad stan jak do tej pory. Miałam nadzieje ze jak rok odpoczne to wroci mi serce,ktore mialam do tego miejsca.. niestety.. tego juz sie nie da wrocic.
Witaj i sie rozgaszczaj mowisz hormonki Ci juz buzuja dzis to wogole paskudna pogoda jest taka depresyjna, fujka.. ale chociaz sniadanie dzis mi smakowalo.
Fejkaaa
Fanka BB :)
Wow jakie piękneJa dzisiaj byłam ba paznokciach i zrobiłam sobie motyw Rainbow baby. W stanach tak się mówi na ciążę po stracie.Zobacz załącznik 1247463
Na grupach na fb dziewczyny też piszą o swoich "tęczowych dzieciach" tych wlasnie po stracie.
Dziewczyny A jak długo planujecie pracować? Dla mnie to jest teraz największy dylemat. To moja pierwsza ciaza więc jestem zielona w temacie i nie wiem co mnie czeka
Nie pracuje fizycznie, ale po całym dniu siedzenia coraz częściej wieczorami boli mnie podbrzusze. Oczywiście powiem o tym we wtorek doktorkowi... Ale nie wiem czy to znak że powinnam zwolnić tempo ?
Nie pracuje fizycznie, ale po całym dniu siedzenia coraz częściej wieczorami boli mnie podbrzusze. Oczywiście powiem o tym we wtorek doktorkowi... Ale nie wiem czy to znak że powinnam zwolnić tempo ?
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
No ja chcę poczekać choć do 22.03, bo wtedy mam USG i czekam na Ciężko mi utrzymać w tajemnicy, bo jestem bardzo zmęczona, a moja mama wpada co kilka dni. Myślałam, żeby moje córki zrobiły takie rysunki całej rodziny, mama, tata, one dwie i mały bobas
Jak dzwigasz to myślę że to była dobra decyzja.Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale poszłam do rodzinnego wystawił mi zw do daty wizyty u ginekologa i tez bede chciala odrazu byc na zw bo strasznie dużo dziwigam w pracy i się boję.
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
bardzo dobrze zrobiłaś. Nie ma co ryzykować!Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale poszłam do rodzinnego wystawił mi zw do daty wizyty u ginekologa i tez bede chciala odrazu byc na zw bo strasznie dużo dziwigam w pracy i się boję.
Takie wieści ciężko utrzymać w tajemnicy ja mam wizytę 16.03, też mam nadzieję że serduszko usłyszę .No ja chcę poczekać choć do 22.03, bo wtedy mam USG i czekam na Ciężko mi utrzymać w tajemnicy, bo jestem bardzo zmęczona, a moja mama wpada co kilka dni. Myślałam, żeby moje córki zrobiły takie rysunki całej rodziny, mama, tata, one dwie i mały bobas
Fajny pomysł z rysunkami
reklama
W
Wiedzmin
Gość
Wow podziwiać.Ja odkąd wiem ze jestem w ciąży nie mam obchody by dbać o siebie.Czuje się tak,.....Ja dzisiaj byłam ba paznokciach i zrobiłam sobie motyw Rainbow baby. W stanach tak się mówi na ciążę po stracie.Zobacz załącznik 1247463