reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dzięki 😘

Proszę. Wszystko bedzie dobrze :)
No ten len jest straszny, a ja dopiero od 1.03 wrocilam do pracy po macierzyńskim 🤣😂🤣😂 ale utwierdzilam sie tylko w przekonaniu ze nienawidze tego miejsca i nie mam zamiaru robic nic ponad stan jak do tej pory. Miałam nadzieje ze jak rok odpoczne to wroci mi serce,ktore mialam do tego miejsca.. niestety.. tego juz sie nie da wrocic.

Witaj i sie rozgaszczaj :) mowisz hormonki Ci juz buzuja :p dzis to wogole paskudna pogoda jest :( taka depresyjna, fujka.. ale chociaz sniadanie dzis mi smakowalo.😁
Dzieki za mile przyjęcie😊 fakt... pogoda nas nie rozpieszcza .

Dziewczyny A jak długo planujecie pracować? Dla mnie to jest teraz największy dylemat. To moja pierwsza ciaza więc jestem zielona w temacie i nie wiem co mnie czeka🤣
Nie pracuje fizycznie, ale po całym dniu siedzenia coraz częściej wieczorami boli mnie podbrzusze. Oczywiście powiem o tym we wtorek doktorkowi... Ale nie wiem czy to znak że powinnam zwolnić tempo ?

Nie wiem czy dobrze zrobiłam ale poszłam do rodzinnego wystawił mi zw do daty wizyty u ginekologa i tez bede chciala odrazu byc na zw bo strasznie dużo dziwigam w pracy i się boję.

No ja chcę poczekać choć do 22.03, bo wtedy mam USG i czekam na ❤️ Ciężko mi utrzymać w tajemnicy, bo jestem bardzo zmęczona, a moja mama wpada co kilka dni. Myślałam, żeby moje córki zrobiły takie rysunki całej rodziny, mama, tata, one dwie i mały bobas ;)

No ja chcę poczekać choć do 22.03, bo wtedy mam USG i czekam na ❤️ Ciężko mi utrzymać w tajemnicy, bo jestem bardzo zmęczona, a moja mama wpada co kilka dni. Myślałam, żeby moje córki zrobiły takie rysunki całej rodziny, mama, tata, one dwie i mały bobas ;)
Takie wieści ciężko utrzymać w tajemnicy😊 ja mam wizytę 16.03, też mam nadzieję że serduszko usłyszę .
Fajny pomysł z rysunkami😊

reklama
Do góry