A ja nie czuję nic ,oprócz dużych piersi .Zastanawiam się czy wszystko okJa tak miałam dziś w nocy i już się wystraszyłam, że coś nie tak. To było straszne.
reklama
kamila0530
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny chętnie dołączę termin na 7 listopada to moja pierwsza ciąża i od razu moje pytanie? Czy Wy tutaj widzicie druga owodnie? Ktoś mi napisal, ze widzi na tych zdjęciach druga owodnie, a na 1 zdjęciu w tej owodni dzidziusia tyłem ;o nie daje mi to spokoju?
Załączniki
Psiara1996
Fanka BB :)
Też miałam takie wysokie. Czy to dobrze czy źle okaże się jutro...Dziewczyny, jakie miałyście FHR? Dzisiaj na USG (9+1) wyszło mi 181 i lekarz wpisał tachykardię nie mówił, że to źle, według niego wszystko było ok. Czy to, że byłam mocno zdenerwowana mogło mieć na to wpływ? Przerazilam się
Carenik
Lekarz by tego nie wyczaił?
Cześć Dziewczyny chętnie dołączę termin na 7 listopada to moja pierwsza ciąża i od razu moje pytanie? Czy Wy tutaj widzicie druga owodnie? Ktoś mi napisal, ze widzi na tych zdjęciach druga owodnie, a na 1 zdjęciu w tej owodni dzidziusia tyłem ;o nie daje mi to spokoju?
bonaparte
Zaciekawiona BB
Daj koniecznie znać!Też miałam takie wysokie. Czy to dobrze czy źle okaże się jutro...
Ja mam dzisiaj wizytę, zapytam o to. Ale z tego co mówiły mi inne dziewczyny, to normalne - miały takie same albo nawet wyższe w 8/9 tygodniu. Trzymam kciuki! :-)
Jivka
Moderator
Anusiak1990
Dziękuję bardzo ale moja ciaza okazala sie duzo mlodsza ze względu na karmienie itd cykl sie wydluzyl owu przesunela i okazalo sie ze moj termin to dopiero 11.12wg usg także bliżej mi do grudniowek. Pozdrawiam serdecznie i życzę spokojnych 7miesiecy
ladyjane95
Cześć, chętnie dołączę 8 tydzień (7+2), na usg tydzień temu pęcherzyk ciążowy, ale jeszcze nie było tętna termin mam na 27 listopada i umieram ze strachu. Pierwsza ciąża i kompletnie nieplanowana, ale póki co z mężem przyjęliśmy do wiadomości.
Pojawił się u mnie problem, otóż nigdy nie było u mnie żadnych trudności z pobraniem krwi. W środę miałam powtórzyć betę, żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta, a jeśli tak to mam zrobić resztę badań. Niestety pani pobierająca krew nie była wstanie wyciągnąć ze mnie ani kropelki, siłowała się z dwoma rękami, ale akcja zakończyła się fiaskiem Jutro idę znowu i boję się, że nic z tego nie wyjdzie..Czy któraś z obecnych tutaj Pań miała taki problem?
Pojawił się u mnie problem, otóż nigdy nie było u mnie żadnych trudności z pobraniem krwi. W środę miałam powtórzyć betę, żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta, a jeśli tak to mam zrobić resztę badań. Niestety pani pobierająca krew nie była wstanie wyciągnąć ze mnie ani kropelki, siłowała się z dwoma rękami, ale akcja zakończyła się fiaskiem Jutro idę znowu i boję się, że nic z tego nie wyjdzie..Czy któraś z obecnych tutaj Pań miała taki problem?
reklama
Monia1906
Chyba ja nie jestem dodana przynajmniej nie dostałam żadnej wiadomościDziewczyny, które czekają na dodanie, dzisiaj aniaslu się tym zajmie [emoji3590]